• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Marchewko kurna chata, to ja nie wiem co Ci poradzić, musisz ze swoim dzieckiem sam na sam pogadać :-D
Ja z synem to od jakiegoś 4-5 miesiąca miałam wyznaczoną datę z usg na 11.09 i normalnie urodziłam właśnie tego dnia. Teraz mam nadzieje, ze też tak będzie choć znając moje szczęście to przenoszę :baffled:

mychunia, ide na wątek :-)

dzizes, tak mnie spanie łamie, że się chyba poddam ;-)

Melduje się ze żyje. Niestety syn cos nie domaga i byliśmy u lekarza ale wszystko czyste. Wczoraj goraczkowal, cały czas kaszle i leje mu się z nosa. Jak przyszlismy to dosłownie padlam na lozko i z chęcią bym się zdrzemnela.

Phoebe zdrówka dla synka! Daj mu coś rozgrzewającego, niech pod kocem siedzi i będzie dobrze.

U mnie zaczęło lać i kilka razy zagrzmiało. Pojechałam więc ciut szybciej po Młodego i ma teraz zajęcie, bo przyszło mu krzesło do biurka więc siedzi i tworzy dla mnie rysunki ;-) Miałam się wybrać do koleżanki na kawe ale przy takiej pogodzie najlepiej gnije mi się w domu :tak:

Phoebe, zdrówka dla synka.

Mychunia, gratuluję synka :*

Dziewczynki, dostałam wczoraj pod wieczór maila od naszej Pani Admin, która zaprasza do zgłaszania się do testowania kosmetyków Dave Purely Pampering. Tutaj macie stronie do zgłoszeń -babyboom.pl/testy/dove_purely_pampering_test.html

Właśnie dostałam smsa od wiikii. Wiikii prosi o kciuki. Jest właśnie w szpitalu, bo bolała ją blizna po poprzedniej cc i jak zrobili jej ktg, to był zarys skurczy. Pisała też, że zostanie na obserwacji, albo wypuszczą ją do domu. Wiikii bardzo się boi i potrzebuje naszych kciuków.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry