reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
wiikki 37tc to nie jest źle, Grześ się urodził 37tc+3, wiem, że lepiej jakby dzieciaki chociaż z tydzień dłużej posiedziały, ale będzie dobrze :* Fabian da radę :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści :*

Cześć :happy2:

Mieszkanie jest oficjalnie nasze :cool2: w sobotę przychodzi chłopak od remontu i omówimy nasz mały lifting, może pójdzie szybciej niż myślałam - mam nadzieję cichą

Hej hej.
Napisalam posta i mi wcielo :/

WIKI mocno &&&&& zacisniete! Fabianek ma piekna wage i ciaza donoszona takze super!

MARCHEW jak tam?

BENFICA gratuluje mieszkania!

PHOEBE oby synkowi nic nie bylo!

Ja wczoraj mialam wizyte i generalnie znowu do doopki
Szyjka dalej poleciala.. ma 0,5cm, rozwarcie na ok 1,5-2cm i stala sie bardzo miękka i podatna
Wojtus wazy tylko 2050g a liczylam na duzo wiecej.. w 2tyg przybrał 250g wiec ponoc w normie +- bł pomiaru.. wody, łozysko wszystko w normie wiec nie ma sie do czego przyczepic.. 5 lipca moge wstac z łozka i jak lekarz powiedział, moge rodzic. Waga mam sie nie przejmowac bo maly przybiera a biorac pod uwage ciaze z Michalem mam po prostu malutkje dzieci.. w moim szpitalu najwazniejszy jest tydz ciazy i stan dziecka a waga jest drugorzedna (musi byc 2kg) i jak Wojtus bedzie w dobrym stanie i dostanie dobra punktacje to nie bedzie miał łatki wcześniaka. No powiedzmy, że mnie uspokoił
Takze jeszcze 10 dni i wstaje z łóżka :-)

reklama
Agamemnon juz mojemu lepiej, ciagle chyrla, ale jutro do szkoly idzie, a raczej na wycieczke jedzie, na szczescie jeszcze ladna pogoda, bo od piatku to najchetniej nogi za drzwi bym nie wystawiala, ma lac do przyszlego piatku:angry: Mam nadzieje ze pogoda sie nie sprawdzi...

Malusiolka dziekuje :*

Wikkii &&&&&! Niespodziewanie Cie wzieli, super ze dzidzia bedzie dzisiaj z Toba :) Nawet nie mialas czasu na stresowanie sie.

Benfica a Twoj Grzes juz ma ponad miesiac! Ale ten czas leci.

Natkusia 10 dni szybko zleci i bedzie wszystko dobrze &&&&&&:)

Marchew dziecie jeszcze nie chce wyjsc z brzuszka, za wygodne jest :) Maksymalnie 5 dni sie bedziesz jeszcze meczyc?

Do góry