reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Co taka cisza? Ja rozumiem rozdwojone dziewczęta a brzuchatki?

Mama Tomeczka - nio czekam aż napiszesz :)

Mnie znowu zalewa :( gdyby nie to że wczoraj miałam usg to by se zaczęła schizowac.

Cześć laseczki :-) oficjalnie potwierdzam iż jesteśmy z małą Karinką w domciu :-) widzę, że mam teraz sporo do nadrobienia :tak:. My czujemy się ok, chociaż ja jeszcze kiepsko z tym moim rozdartym brzuchem :-D chodzenie mi idzie coraz lepiej, ale szwy ciągną i trudno jest chodzić wyprostowanym, ale daję radę, gorzej jest ze wstaniem z łóżka bo mięśnie brzucha potrzebne do gibnięcia się z wyra a jak na razie bolą i odmawiają posłuszeństwa :-( ale z czasem wrócę do formy :tak: mój okropny poród opiszę może jutro bo dziś już brakuje mi sił. No i oczywiście muszę nadrobić co u Was bo nic nie wiem :zawstydzona/y:

wiki mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i Fabianek szybciutko wyzdrowieje :tak: trzymam mocno kciuki

pozdrawiam Was gorąco :tak:

do juterka :tak:

Mama Tomeczka - dziękuje :-* u mnie obecnie jednym rogiem łożysko zasłania ujście więc na razie dooopa. Szykuje się na zwolnienie od następnej wizyty. Szef powiedział bym z domu póki co pracowała ale nie wszystko da się zdalnie zrobić.
Ty jesteś crejzolka by się ze skurczy cieszyć!

reklama
Do góry