reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Wikki - kciuki za Wasze Szczęśliwe spotkanie!

Natkusia - dasz radę! Co to jest te 10 dni!

Marchewka - nic się nie martw idź spać. Jak dzidzius się zdecyduje to skurcze rusza pełną parą.

Dziewczyny ja po usg.
Kurcze mam łożysko przodujace. Za 2-3 tyg znowu usg by zobaczyć czy się podniesie. Mogą się pojawić krwawienia :(
Czy miała któraś podobnie i się podniosło? Przestraszyłam się:(

reklama
Iwo ja mialam w pierwszej ciazy lozysko przodujace, ale troche wczesniej, lekarz mnie nastraszyl od razu, poszlam do innego a tamten mnie uspokoil ze sie przesunie i tak sie stalo. Tylko nie pamietam dokladnie w ktorym to bylo tygodniu, bo to ponad 12 lat temu bylo. Kochana tylko sie nie stresuj, bo w niczym to nie pomoze.

natkusia najważniejsze, że Wojtuś przybiera i ma już ponad 2kg, ja też małe dzieci rodzę, ale zobaczysz później będą z nich chłopy jak dęby :cool2:

marchew :confused: naprawdę niezdecydowane to Twoje dziecię :-D życzę Ci jednak żebyś do tego 30 czerwca nie dotrwała... a wtedy cc będzie?

phoebe nawet nie wiem, kiedy ten miesiąc zleciał :szok: pewnie niestety cały macierzyński mi przeleci jak przez palce... :dry:

iwo
ja tak jak phoebe w pierwszej ciąży miałam stwierdzone przodujące, ale też wcześniej i się podniosło - także kciuki żeby u Ciebie też tak było :* a mamaTomeczka czasem nie ma?

mamaTomeczka
mój Gabryś dziś też się na sucho mydłem mył :-D małż wszedł do łazienki i spytał go czy już się umył - Gabryś, że tak, że umył brzuszek, ręce i pupę... małż patrzy, że on suchy cały, a ten się kłóci, że się umył... no to A poprosił, żeby pokazał jak - to Gabryś wziął mydło i zaczął się mydlić - na sucho - i mówi: "no tak się umyłem"... :-D po kim te nasze dzieci takie mądre są :confused::-p

Hej!
Jak zwykle o 3 skonczyło sie me spanie. Synu zawołał, ze nochal zapchany wiec wstałam, a potem jak sie połozyłam to pomyślałam o czymś co mnie wkurwiło i aż mnie zołądek zaczął boleć i po spaniu oczywiście :-(
Wczoraj mój mąż powiedział, że niestety nie będzie mógł być we wrześniu cały miesiąc, moze byc na 2 tyg, potem jechać na dwa i wrócić na dwa. Ku**a no to skąd ja mam pewność, ze ja akuratnie 23.09 urodze? No żadnej. Powiedziałam, zeby był 20go i moze sie załapie w tych dwoch tyg jego pobytu. W ogóle mam taki żal, że aż sie popłakałam :-(Jak zwykle ze wszystkim jestem i będę sama. Gdyby nie kwestia finansowa to już chyba jakiś czas temu powiedziałabym papa, bo praca wydaje się być na 1 miejscu.

natkusia, 10 dni strzeli jak z płatka :tak:Wojtek na pewno jest silnym chłopakiem i da sobie rade w 100%!

Marchew ech no już bliżej jak dalej, na pewno się coś ruszy lada chwila :tak:

Phoebe weź nawet nie mów o pogodzie :no: Kto to widział, zeby koncem czerwca palić w piecu :wściekła/y:Dzisiaj pewnie znów będe musiała bo chłupa wyziębiona. ech

iwo z łożyskiem nie pomogę, niestety :sorry2:

benfica faktycznie, Grześ ma już miesiąc :szok:Ależ czyjeś dzieci szybko rosną :tak:

mamoTomeczka kochana, na pewno się dzisiaj odezwij! Mam nadzieje, ze jest już wszystko ok

Aaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaa zimno, szaro , buro, mokro, paskudnie, wilgotno za oknem, a w moim ukochanym Rewalu słoneczko 36_3_3.gif

Załączniki

• 36_3_3.gif
    36_3_3.gif
    18,8 KB · Wyświetleń: 65
Agamemnon znowu lipcopad się zapowiada tego lata? Ja tez się wczoraj z emkiem spięłam, foch na maxa :wściekła/y:w du..e go mam.

MamaTomeczka - a ty CC będziesz miała przez to łożysko?

Wikki, Marchew - czekamy na wieści

Nie mam aż tak super wieści dla Was. Wiikki i Fabianek potrzebują nas. Fabianek najbardziej. Ciocie to wiadomość od Wiikki:

"Hej Malus, Fabian wczoraj ok 22 przyszedl na swiat 2800 i 49 cm, 3 punkty. Nie ma ciekawego startu na swiecie po wyciagnieciu z brzucha mial bezdech musial byc reanimowany, teraz jest na intensywnej terapii pod tlenem, widzialam go tylko przez moment ;( ja czuje sie ok. Niedlugo bede pionizowana. Milego dnia".

reklama
Do góry