reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo wcinaj się, wcinaj :) żadnych szczególnych przesłanek nie było, chcieliśmy wiedzieć jakie jest ryzyko w moim przypadku. No a że mam to badanie w moim pakiecie medycznym i nic mnie nie kosztowało, to stwierdziliśmy, że warto :)
Trzymam kciuki, żebyś szybciutko dołączyła :)
Julia ja też liczę, że jak już mąż przytuli maleństwo to i tak się w nim zakocha bez pamięci, bez względu czy to będzie synek czy córeczka :)

reklama
Witam dziewczynki :* Przepraszam, że znowu osobie piszę, ale muszę napisać. Nie idę dzisiaj na betę, bo udało mi się zapisać prywatnie do innego lekarza. Ponoć jeden z lepszych, znajoma mi go dzisiaj poleciła. Miałam iść jeszcze do innego, ale okazało się, że on dopiero w poniedziałek mnie przyjąć może, a mi zależy na szybkiej wizycie. Ucieszyłam się jak powiedział, że o 18:15 jest wolny. To taki lekarz, że dzwonisz i w tym dniu ma dla Ciebie czas :) Przez telefon wydawał się sympatyczny i mam nadzieje, że taki naprawdę jest :) Trzymajcie &&&&& za dzisiaj :)

mamaTomeczka, okejka to inaczej busik. Mały autokar. Do przewożenia 20 osób.

Dziewczynki, jutro Wam odpiszę, bo teraz idę coś zjeść i spać. Zmęczona jestem. Dobranoc :*

reklama
Hej kobietki :happy2:

Ja znów muszę nadrabiać... :sorry2: ale wczoraj miałam dzień tylko mój i Gabrysia, bo w żłobku była zabawa choinkowa i wzięłam urlop żeby nie ominęło mnie takie ważne wydarzenie :-p to pierwsze wejście rodziców do żłobka było :tak: oczywiście wzruszeń mnóstwo, po zabawie wróciliśmy do domu i cały dzionek był nasz :-D

saga super, że chłopaczek :-D my byśmy chcieli drugiego :-D i wiem, że będzie drugi ;-)

mamaTomeczka no chłop Twój to naprawdę ma fanaberie :confused: mój całe szczęście w zasadzie je wszystko :blink: tak jak ja zresztą :blink:

malus pędzę na wizytowy, żeby zobaczyć, co u Ciebie, ale z wpisów widać, że się działo...:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry