reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon spokojnie, babka wyśle pewnie na dniach kołyskę. do Słupcy mam daleko, więc nie pomogę. A Ty nie przepraszaj, bo my lubimy słuchać marudzenia:) Przynajmniej wiadomo, że nie tylko my czasem mamy gorszy dzień:) a w ogóle sporo zrobiłaś od rana. ja jak rano nie śpię i tak nie mogę zebrać się do robienia czegokolwiek.:)
Mówisz, że wyśle? A jak trafiłam na oszustkę?
Ja to taki słowny człowiek i zawsze się staram, żeby coś komuś szybko skoro obiecałam więc może dlatego panikuję
Ech, jeszcze buźki nie chcą mi się wygrywać grrrr

reklama
hej dziewczyny
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

wczoraj zjadłam sobie napoleonkę z cukierni i chyba po niej mam znowu uczulenie na ręcę, ale po nowej kiełbasie podwawelskiej na ciepło, którą kupiła teściowa na spróbowanie
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
swędzi jak nie powiem co
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

na termometrze 23 stopnie w cieniu, ale dziś bardzo wieje i po otworzeniu okien czuję chłód.... :szok:

mychunia, u mnie dzisiaj +17 i byłoby sympatycznie gdyby nie fakt, ze zaczeło wiać i padać.
Siedze i dumam czy rozpalić w piecu czy nie:baffled: Bo jednak na dole chłodno

witam się i melduję, że jestem nadal w dwupaku :tak:

aczkolwiek noga nadal boli jak cholera i nie moge chodzić (od poniedziałku mam ucisk na nerw kulszowy) :-( czy któraś z Was miała podobną przypadłość na finiszu ciąży?

reklama
Wiadomość od Wiikki:

"Dziekuje ze pytasz. U nas lepiej, Fabianek lezy w inkubatorze ale oddycha sam. Dzis bede mogla pierwszy raz go nakarmic i przewinac. Ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej i wkrotce wyjdziemy do domku. A jak na forum kto jeszcze urodzil ;) Marchewka? Pozdrow dziewczyny :*"

Uzupełniłam listy i prosiłabym jeszcze na PW wiadomość od Mar-chew, kasiuli i tekli z danymi: waga,wzrost,o której godzinie, imię dziecka, ile punktów i jaki to był poród sn, czy cc.

Do góry