• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon spokojnie, babka wyśle pewnie na dniach kołyskę. do Słupcy mam daleko, więc nie pomogę. A Ty nie przepraszaj, bo my lubimy słuchać marudzenia:) Przynajmniej wiadomo, że nie tylko my czasem mamy gorszy dzień:) a w ogóle sporo zrobiłaś od rana. ja jak rano nie śpię i tak nie mogę zebrać się do robienia czegokolwiek.:)
Mówisz, że wyśle? A jak trafiłam na oszustkę?
Ja to taki słowny człowiek i zawsze się staram, żeby coś komuś szybko skoro obiecałam więc może dlatego panikuję
Ech, jeszcze buźki nie chcą mi się wygrywać grrrr

reklama
hej dziewczyny
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

wczoraj zjadłam sobie napoleonkę z cukierni i chyba po niej mam znowu uczulenie na ręcę, ale po nowej kiełbasie podwawelskiej na ciepło, którą kupiła teściowa na spróbowanie
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
swędzi jak nie powiem co
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

na termometrze 23 stopnie w cieniu, ale dziś bardzo wieje i po otworzeniu okien czuję chłód.... :szok:

witam się i melduję, że jestem nadal w dwupaku :tak:

aczkolwiek noga nadal boli jak cholera i nie moge chodzić (od poniedziałku mam ucisk na nerw kulszowy) :-( czy któraś z Was miała podobną przypadłość na finiszu ciąży?

reklama
Wiadomość od Wiikki:

"Dziekuje ze pytasz. U nas lepiej, Fabianek lezy w inkubatorze ale oddycha sam. Dzis bede mogla pierwszy raz go nakarmic i przewinac. Ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej i wkrotce wyjdziemy do domku. A jak na forum kto jeszcze urodzil ;) Marchewka? Pozdrow dziewczyny :*"

Uzupełniłam listy i prosiłabym jeszcze na PW wiadomość od Mar-chew, kasiuli i tekli z danymi: waga,wzrost,o której godzinie, imię dziecka, ile punktów i jaki to był poród sn, czy cc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry