reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

My też już nie śpimy. Mała rano próbowała mi chyba połamać żebra:) na dzień dzisiejszy żebra mocniejsze:) ale ma jeszcze dwa miesiące prób, więc może jej się udać:)

Benfica waga już słuszna, a Twój ślubny też kochany, żeby nie zgarnąć Cię z podłogi....Faceci....:no:

a my dziś na parapetówkę, już na 14 jedziemy, bo tam jest małe dziecko i znajomi robią imprezę tak żebyśmy młodemu nie przeszkadzali w nocy, a to może i dobrze, bo męża o 22 siłą nie będę wyciągać, że już chcę do spania:)

oj te malinki MamoTomeczka, ja chyba muszę wybrać się na targ znowu po owocki jakieś dobre i trzeba się najeść:)

Pozdrawiam miłego dnia:)

reklama
Melduję się na posterunku! :-)
Właśnie walcze po raz drugi z gondolą, niestety zapaszek z rana pozostał, plamy sie nie sprały więc znów tym razem cała wylądowała w wannie i po raz drugi ją szoruję. Niby uzywana kupię już za 100zł no ale szkoda mi kasiury skoro mam własną :sorry2:No chyba, że ten nieszczęsny zapach pozostanie ech....

benfica, jeny ile razy ja z H się budziłam w przedziwnych miejscach :-) Najlepsze jest to, ze miałam mega skrzypiącą wersalkę na któej spałam więc zeby nie skrzypieć to spałam w jednej pozycji przez całą noc. Potem jak już H dorósł to mąż mi wypominał, ze śpię jak mumia - z brzegu i w bezruchu całą noc, nawet się przytulić nie ma jak :-D
Teraz oddałabym wszystko zeby położyć się na brzuszku i zasnąc :tak:

Ludziku
, to miłej imprezki dzisiaj!
Co do żeber to pisałam już, że H mi po lewej stronie powyginał z braku wolnego miejsca :baffled:

Witam się z Gdańska. Jeszcze 40 km i stanelismy w korku.... całą drogę lało a tu słońce.

Ludzik - moja też dziś w żebra daje. Chyba porusza się we wszystkich możliwych kierunkach.

Benfica - ładnie Grześ waży i to chyba tylko na cycu?

Jak tam reszta maluszków? Kinia, Kasiula co u Was?

Hej:-) Jeeny jak dawno mnie tu nie bylo, sorry:zawstydzona/y: Jestem w Polsce o 3 tygodni i tu kiepski mam dostep do neta. Widze MamaTomeczka urodzila super GRATULACJE!!!! Niech zdrowo sie chowa Anulka!!!:-)

A u nas wszystko dobrze, tak jak pisalam jestesmy w pl, odpoczywamy, relaksujemy sie, jezdzimy nad morze. Jutro sie wlasnie znowu wybieramy:tak: Do domu wracamy chyba w piatek, takze juz bede czesciej zagladac!:tak: Amelcia ma sie super, rosnie, usmiecha sie i probuje gaworzyc:szok: Udaje jej sie aguuu, trzeba do niej mowic i ona tez probuje zagadac:-D Jest cudna, smieszek niesamowity z niej. W nocy pieknie spi, czasem udaje sie jej cala noc przespac, a ogolnie budzi sie raz do karmienia i spi w nocy jak zabita, bo w dzien ten sen taki bardziej niespokojny kreci sie, wierci a w nocy nic ja nie rusza.:-)
Ok, uciekam cos ogarniac i na spacerek. Odezwe sie juz w domu:-)

Benfica - tak ładnie mu waga przyrasta, że no raczej się najada :) Po prostu marude masz ;) Jak możesz karmić piersią, to karm. To najlepsze, prócz miłości i czułości, co teraz możesz Grzesiowi dać :)

Grzanka - rany, ale mieliście przygodę. Dobrze, że nic się nie stało....

Mycha - fajnie, że u Was ok :)

Mona - ja też myślałam, że mój młody jakoś inaczej leży. Byłam przekonana, że czuję i widzę w lewym boku nóżkę, a w 28 tc okazało się, że to rączka, a Aduś jest główką w dół. Teraz już nie wiem ;)

MamaTomeczka - Ty to jesteś "hero"! Że jeszcze masz siły na zrywanie malin....

iwo no tak - tylko na cycku :sorry2:

cyntia ja mam takie kryzysy w karmieniu... bo lubię mieć wszystko w liczbach, a przy piersi się nie da... :sorry2: marudzę, marudzę, ale już 2mce się cycamy i może jakoś jeszcze wytrwamy :cool2: chciałabym :sorry2:

mycha
super, że wypoczywacie :tak: no i mała pięknie się rozwija :-D tylko tak dalej :-D ja też czekam na pierwsze guganie, ale jakoś się specjalnie nie ekscytuję, bo Gabryś w sumie to nie gaworzył jakoś szczególnie... :sorry2: bardziej czekam, żeby się Grześ zaczął czymś interesować, bo na razie to taka gapa jest :-D

mamaTomeczka oj nasze dzieciaki by się dogadały :-p tylko Grześ to często i na rękach beczy :nerd: ale damy radę ;-) a może Ani mleczko nie pasuje? Bo rozumiem, że dokarmiasz ją nadal? Chyba, że je na umór, a później ulewa nadmiar... :sorry2:

ludzik fajna taka impreza :happy2: nie dość, że się pobawisz to się jeszcze wyśpisz :-p

My dziś do wczesnego popołudnia lataliśmy po sklepach i szukaliśmy płytek do kuchni... ale wybór jest średni, zastanawiamy się czy iść w brąz/beż czy w szarość - do szarego trudniej dobrać kolor ścian, ale trochę mnie kusi... :sorry2: Grześ właściwie dopiero teraz usnął, tak to łapał króciutkie drzemki i nawet w aucie nie spał :szok: co mnie trochę dziś postawiło do pionu, bo głupia matka była pewna, że dziecko będzie w aucie spało jak suseł i spokojnie dojedziemy nad morze... :szok: a tu wcale nic pewnego :szok: wyjeżdżamy za 3tyg... :happy2:

Witajcie!
Ja już od 5:50 nie śpie ale jeszcze w wyrku grzecznie leże. Syn wstał tak z rana ale wygoniłam do łóżka. Juz ładnie spał do 7 czy po 7, a teraz w miotłe coś strzeliło i bedzie wstawał o 6 :angry:
Dziś zapowiada się równie upalny dzień jak wczoraj, wykończe sie :zawstydzona/y:Z tej duchoty to aż myśleć nie moge.

mycha, fajnie, że Amelka to taka pocieszna i grzeczna istotka! :-)

mamoTomeczka
, jak tam dzisiaj Anulka??Jakby mleko ulewała dalej to trzeba zmienić

benfica hmmm poszukaj inspiracji w necie z kuchniami, przemawiają do mnie szare płytki :tak:
Co do Grzesia to faktycznie, ze w aucie nie chce spac to szok :szok:Ileż ja to znam przypadków, ze w desperacji znajomi pakowali dziecko i nocny rajd po mieście był, by spało :-p
Jak nocka?

a ja się wyspałam:) tylko przerwę na toaletę miałyśmy o 6 a tak to prawie do 9 spałam:) o jak mi dobrze wyspałam się:) mała się wierci, ale dziś przynajmniej robi to delikatnie:)

Miłej upalnej niedzieli. My chyba zostaniemy dziś w domu, żeby tych upałów nie testować.

U mnie tez ok:) Mala zjadla i pozniej caly czas plakala wiec zastosowalismy jej czopka ok 23-24 i zrobila w koncu kupke. Zasnela mi juz na przewijaku. Przelozylam ja do lozeczka i spala do 5:) pozniej jedzonko i spala do 8. Teraz sobie lezy grzecznie od ponad godziny i oglada swiat:) ooo wlasnie widze ze przysypia. Jak to czlowiekowi ulzy jak sie pozbedzie nadmiaru:)

Milego dnia dziewczyny!!

reklama
hej dziewczyny
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

ja niedawno wróciłam od rodziców, weekend u nich jak zawsze męczący, ale też udany
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
na urodziny dostałam najlepszy tort na świecie z mich ulubionych placków ziemniaczanych
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry