reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Agamemnon - u mnie nocka jako tako ale plecy mnie bolą. Wczoraj szłam do sklepu i stwierdziłam że plecak wezmę co w rękach nie nieść. I chyba za bardzo obciążyłam kregosłup. A to moze z 2 kg ważyło :baffled:
Ja też się pakuje tyle że nad morze :cool2:

Gosia - moja w 31 tyg była już przekręcona ale to też zależy ile miejsca masz w brzuchu. Niektóre dzieci jeszcze sie mogą odwrócić. Ala na razie leży w poprzek i dostaję raz z piąchy a raz kopa:sorry2: i potrafi tak z 30 minut sobie kopać......

Ludzik, cieszę się :)

Wczoraj trochę latania miałam po mieście + lekarz. Oliwka nie ma już anginy, ale jeszcze na kaszel dostała syrop, którego w aptekach wczoraj nie było i dzisiaj będę musiała kupić. Roksanka ma też syrop przepisany inny, ale póki nie dostanę dla Oliwki będę dawać ten. Roksanka lepiej, ale nadal z.płuc i do niedzieli antybiotyk + syrop 3 razy po 5ml, a chciała 2 razy po 10ml, to wyprosilam o inny, bo nie chce dzieciaka męczyć. Syrop taki niedobry, że będzie ciężko. Nawet w sokach ma ten specyficzny posmak.

iwo no to oby pogoda była :tak: Gdzie jedziecie jeśli to nie tajemnica?
Mój Młody jak zacznie się wiercić to potrafi ze dwie godziny łupać :sorry2: Na szczęście jeszcze nie przeszkadza mi to np w spaniu i szybko zasypiam, no chyba, że tak gdzieś dotkliwiej. Nie jest chyba przekręcony jeszcze główką w dół. Zresztą w poniedziałek zobacze :-)
Aktualnie ma czkawkę i czuję ją po prawej stronie

Malusiolka, no dziewczyny jeszcze będa kaszleć bo po jednej i po drugiej chorobie się wszystko odrywa. No ale grunt, że już lepiej :tak:

Dwa słoiki ogórków zrobiłam :tak:

A ja dalej nie wstałam z łóżka i czytam cały internet:)

Nie wiem od kiedy najlepiej,żeby mała się obróciła, ale wiem, że dobrze, żeby do chyba 33 - 34 tygodnie się obróciła:) bo potem może być jej trudno, a u Nas ona leżała w dość trudnej pozycji i mała jest duża i stąd były obiekcje czy da radę:) dziecko już osiągnęło ok. 2kg:), więc rośnie jak na drożdżach:) Wczoraj znowu ją podglądaliśmy i teraz leży już książkowo:) w związku z tym wiem, że w poniedziałek zrobiła odwrót, bo wtedy nie wiedziałam co się dzieje, i źle się czułam a potem wszystko wróciło do normy:) - teraz już wizyty kontrolne co dwa tygodnie:)

Iwo udanego wypoczynku:)

a my chyba dziś jednak trochę popierzemy i wyprasujemy jedną pralkę:)

Gosia - ja wnioskuje że leży poprzecznie bo potafię na raz dostać z lewa i z prawa :-D kolejne usg mam dopiero 7.08 by to zweryfikować

Agamemnon - do Jastarnii jedziemy:cool2:

Malusiolka - zdrówka dla dziewczynek!!!!

ludzik super wieści :-) nasze dziecię dalej siedzi pupa w miednicy i lekarka ma nadzieję, że się kiedyś odwróci :tak:

Malus dobrze, że z dziewczynkami coraz lepiej, oby im szybko przeszło :-)

Witajcie

Ludzik mi się wydaje że moja jeszcze w pozycji międnicowej bo kopie mnie po bokach a nie pod żebrami , w szpitalu ciągle zmieniała pozycję w środę zobaczę w jakiej jest pozycji;-)

Maluś zdrowia dla dziewczynek :-)

reklama
Hej.

Dziewczyny ja to mialam wczoraj niezle popoludnie i noc. Czekam na mojegp D az wroci z pracy bo mielismy jechac na usg bioderek z Lenką. Od 16 dziwne przeczucie mialam. I tak cos dlugo nie przyjezdza. W koncu wchodzi caly brudny i mokry, ciuchy poszarpane. Jechal motocyklem z pracy i cos mu wlecialo pod kolo a ze deszcze padal to wpadl w poslizg i sie wywalil. Spadl na reke i uderzyl glowa w wysepke. Na szczescie mial kask i cale ubranie motocyklowe. Pozbieral sie i przyjechal powolutku do domu jedna reka. Druga bardzo mu spuchla wiec zapakowalam jego i Małą do samochodu i na pogotowie. Okazalo sie ze kciuk zlamany z przemieszczeniem i trzeba operacyjnie robic. Zalozyli mu usztywnienie i dzisiaj rano mial sie zglosic. Zabrali go pol godziny temu a ja czekam na niego i sie stresuje. Na szczescir wczoraj przyjechali do nas przyjaciele w odwiedziny wiec moglam zostawic z nimi Lenkę. Masakra :(

A w ogole wiecie jaka znieczulica - moj D lezal na ziemi i nikt sie nie zatrzymal tylko go wymijali!! Masakra co za ludzie. Dopiero jakas babka co jechala z naprzeciwka zatrzymala sie na tej wysepce i pomogla mu podniesc motocykl. Szkoda slow:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry