reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

mamaTomeczka ale Cię z tym porodem zrobili :cool: najważniejsze, że się dobrze wszystko potoczyło :happy2:

A mnie mój małż dziś uraczył gośćmi :szok: zadzwonił ok. 15, że ok. 19 będą - jego koleżanka ze studiów przybędzie lada moment zaprosić nas na ślub i wesele we wrześniu... mają córeczkę o 2 dni starszą od Grzesia :-D ciekawe czy nam się uda iść na to wesele, bo to już trzecie w tym roku, a na żadne nie udało nam się dotrzeć :sorry2: a to niespodziewanie wczesny poród, a później tuż po porodzie było... :sorry2:

reklama
Ja mleko ze sobą wezmę do szpitala i nawet nie zamierzam mówić, że mam. Wezmę też czajnik i sama będę robić jak będzie taka potrzeba. Wiem jedynie, ze na oddziale juz jakiś tam typ mleka mają i wtedy z synem to był NAN i kazali taki sam kupic do domu. Nie wiem jakie kupie :confused:
Co do monitorów itp to ja się czaję jeszcze na takie cudo
Elektroniczna Niania Kamera LCD Denver SC-16 (4442927865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moja mama powtarza, że to zbyteczne, a ja uważam, ze w domu mi się przyda. Nie muszę targac dziecka na dół do kuchni by obiad uszykować. Będzie w swoim pokoju i koniec

mamoTomeczka wiem o czym piszesz, ze pozbyłas się wszystkich szwów :-)
Co do zachwalania to ja zawsze trzymam język za zebami bo zawsze jak pochwaliłam H to było na odwrót, tak samo jak ktoś sie teraz pyta: "nie choruje?" - nic nie odpowiadam bo ostatnio mówiłam, ze 3 miechy cisza i za tydzien była angina :baffled:

Co do tych wszystkich rzeczy które trzeba do szpitala to na prawde, przekonałam się jakie to ważne by w miarę wszystko wziąć. Jak urodził się H no to tak po południu mama z mężem przyjeżdzali i jakoś chyba na drugi dzien po porodzie poprosiłam by mi przywieźli smoczek dla H bo ciężko go uspokoić w nocy. Wytłumaczyłam jaki, że najmniejszy itp No to przyjeżdzają na następny dzien, mama mi opowiada, ze dwa kupili, że wyparzyła. Ja patrze, a oni kupili dwa smoczki do butelek aventu :zawstydzona/y: Szkoda gadać :-p

Ludziku, jak rodziłam to był upał jak sie patrzy :tak: Wiesz jak to z pogodą, wszystko się może zdażyć. Jedyny gwarant to to, ze śniegu nie będzie :-)

Dobra, byłam dzisiaj na Policji :happy2:Sprawę zgłosiłam więc sama z siebie dumna jestem, że poszłam :tak:
U mamci zjadłam makaron z jagodamiiiiii,.....mmmmmm :rofl:
No a teraz zawijam się myć i potem poczytam wizyty i porody :-)
---------------
Co do mleka to to mi się podoba
ENFAMIL O-Lac 400g ( Nie zawiera laktozy) (4449667583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mój synu pija mleko bez laktozy i ogólnie takowe jest zalecane. Czasami te wszystkie bóle brzucha są właśnie spowodowane jej nietolerancją .
Wy jakie kupiłyście??

ENFAMIL O-Lac 400g ( Nie zawiera laktozy) (4449667583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Agamemnon - ja zamówiłam Enfamil, ale to zwykłe - Lipil Premium. A dzisiaj ten dr mówił, że właśnie jak kogoś stać, to lepiej kupować takie bez laktozy albo HA (czyli te hipoalergiczne).

reklama
Ludziku, liczyłam na Ciebie, że się pojawisz z rana :-)

No ja nie wiem co tu działać....polece zaraz zobaczyć ogórki i jak będą to słoików parę porobię. Nastawię ziemniory bo dzisiaj na obiad zapiekanka. Z grubsza chałupę oblecę bo koleżanka dzisiaj zapowiedziała się z wizytą. No troche mam do zrobienia ale jak zwykle mam kiepski start ;-)
Właśnie spisałam sobie na kartce co zabrać do szpitala i będę pakować walizkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry