iwo:)
Fanka BB :)
Hej kochane tu w nocy była burza i w efekcie nie ma czym oddychac
ja muszę się przekrecac co godzinę więc nocki mam dość d...py.
Ludzik - ja bym chciała by Alusia była jak Julka - złote dziecko. Strasznie regularne miała określone godz spania i jedzenia, nie trzeba jej było nosić i nie psociła jak stanęła na nogi. Płacz tylko głodu lub choroby.
To tylko pobożne życzenia pewnie Ala będzie harpagan
Agamemnon - ja zawsze szybko chodziłam. Teraz czasem emek mnie pionuje i pyta gdzie tak lecę
ale obecnie to krotkodystansowiec ze mnie.
Ludzik - ja bym chciała by Alusia była jak Julka - złote dziecko. Strasznie regularne miała określone godz spania i jedzenia, nie trzeba jej było nosić i nie psociła jak stanęła na nogi. Płacz tylko głodu lub choroby.
To tylko pobożne życzenia pewnie Ala będzie harpagan
Agamemnon - ja zawsze szybko chodziłam. Teraz czasem emek mnie pionuje i pyta gdzie tak lecę
kobitka rzeczowa, obejrzała mnie, Grzesia, pogadałyśmy i mam się nie martwić, sprawdziła, że mleczna jestem, a że Grześ chce teraz jeść co 1-1,5godz, tzn., że chce pić...
trochę tak myślałam... pokazała mi jak go karmić w upały i pierwsze pokazowe karmienie przebiegło super
i faktycznie - przyjechaliśmy do domu, ponosiłam go w pokazany sposób i śpi
ostatnio to było niemożliwe... pokazała mi jeszcze jak stymulować jego mięśnie poprzez uciskanie np. kończyn... naprawdę super 
taki z nich pożytek