Hej!
Melduje jeszcze z wyrka bo się obudziłam, a synu jeszcze śpi. Wczoraj też wizyta udana

Pojadłam szaszłyków i innych takich i aż boje się wejść dzisiaj na wagę

Pisałam, że koleżanka jeszcze na lajcie nie przyszykowana no ale już torbe zaczęła pakować bo w nocy bóle brzucha miała więc się wystraszyła.
Dzisiaj moja mamcia przyjeżdża :-)
Malusiolka, no to dzisiaj macie wieczorem imprezkę? Super :-) Co do teściów to wiesz, dobrze, że zdanie zmienili no i mam nadzieje, że znów czegoś głupiego nie odwalą

Przynajmniej dobre robi teściowa obiadki?

Co do oszustki to sprawa zgłoszona na Policję i czekam......
Ludziku, a będziesz miała dostęp do neta ??
Nie, no ja okna myję teraz bo nie wiem czy potem będę miała siły. Zresztą, moje nadają się do mycia co miesiąc więc jakby co to zabieg powtórzę
mamoTomeczka, co to jest ten zapiekany ser??
Mam nadzieje, że dzisiaj Anulka tez ładnie spała

Ja z Hubertem jakoś szczególnie na długo się nie rozstawałam, max 3 dni jak w szpitalu byłam więc nie wiem co to taka tęsknota wielka o której piszesz. No nawet się zastanawiam, czy bym aż tak zatęskniła jak my non stop razem

Daleko masz do Wrocka??
iwo mój synu jak byliśmy to wysypki dostał od słońca, ale takiej wielkiej ze szok

I wapno, i fenistil i wszystko co mozliwe poszło w ruch bo przeciez nie było mowy, żeby na słońcu nie był. Jak dzisiaj pogoda?
Jesli chodzi o kanapki itp to ja znowu wolę sama zrobić, np śniadanie. Mój jak robi to wyciąga 1 z 8 rzeczy do zjedzenia i raz, że zrobi np 3 kromy z tym samym to dwa, sprzątania mam za dziesięciu

Więc wolę postać, porobić sama i spokojnie wszamać. Choć jak mąż zrobi kawę to jednak lepiej smakuje
Mar-chew jak tam Gabryś??
matko
mamoTomeczka, Ty mi te maliny sprzedaj-kupie nawet z robakami! :-) Ja u siebie mam ale co zerwe to zjada H więc sama mało co, a tak bym sie dorwała do michy, że hej! Jak spałyście?
Cyntia, podeślij tego deszczu ociupine do mnie, no moze być nawet większa ilość
-------
Juz bym kawe wypiła ale nie chce się gramolić na dół......wszystko skrzypi niech to szlag

edit: już siedze i kawkę pije