reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Benfica kurczę, mam nadzieje, ze bardzo mocno nie boli. I że szybko sie ten zastój rozejdzie. &&&&&& tego sie boje najbardziej - kłopotów z karmieniem. Bardziej niż porodu. Hehe....

ludzik, Agamemnon gratuluje pięknych wizyt. Agamemnon wstrzelicie sie jak mąż przyjedzie skoro tak czujesz. Zrobicie sobie prywatny masaż szyjki:))

Suseł ja byłam na zwolnieniu, bo miałam straszne katarzysko, które wcale nie za bardzo prżechodzi, bo to od zatok. A ze miałam tez troche mdlosci, to postanowiłam sie polenić, a co! Ale juz wrocilam do roboty. I ja troche odetchnęłam dopiero w ostatni piątek po USG genetycznym.

Aerobik fajny, ale powala. I .... Niestety najstarsża w grupie chyba jestem, ale za to na razie z najmniejszym brzuchem:)) hehe.... Boże takie młode te dziewczyny ciężarówki mi sie wydają, takie zgrabniutkie w ciazy. Ja tez gruba nie jestem, ale widze po sobie ze juz starość nie radość. Pocieszam sie, ze te pryszcze które mi teraz od hormonow wyłażą, to mnie skutecznie odmładzają . Hehe... No nic... Grunt to optymistyczne podejście do życia.

Sviskam Was. Milych snow.

reklama
hej dziewczyny :tak:

standardowo jak mam iść oddać mocz nie śpię od 3 lub 4, a dziś może bym jeszcze usnęła gdyby mnie komar tak nie pogryzł, że nie umiałam usnąć :wściekła/y:

dziewczyny cieszę się, że po wizytach same dobre wiadomości :tak:

ja uciekam zaraz na glukozę :baffled:

Agawa, jak ja zaczynałam chodzić na ćwiczenia w 16 lub 17 tygodniu, to też u mnie brzucha nie było i jak pani mówiła łapiemy się pod brzuchem to się śmiałam:) teraz nie chodzę, bo miałyśmy się oszczędzać, ale teraz w domku zacznę trochę ćwiczyć, w końcu może niektóre ćwiczenia coś przyspieszą, bo ja to raczej czuję, że Zośka postraszyła, ale się nie będzie spieszyć:)

Mychunia trzymaj się na glukozie:) - bądź twarda, i się jej nie daj:)

Gochson my generalnie mamy pokój drugi, ale to salon z kuchnią i na razie na kanapę się przenosimy, jak w tv wieczorem coś oglądamy, ale nie jesteśmy pewni czy nie zaśniemy. na szczęście nic nie musieliśmy wyrzucać z naszej sypialni, co by młodej meble się zmieściły, bo po
prostu przez trzy lata nie zebraliśmy się i nie kupiliśmy biurka:) i dobrze:) a i tak trzeba pomyśleć o kredycie i czymś większym, ale te decyzje są tak skomplikowane, że jeszcze nie chce nam się o tym myśleć:)

a my dziś wyspane już o 6:) a wczoraj chyba po 24 zasnęłam:) w ostatnim miesiącu ciąży coś się zmienia i nie potrzeba nam tyle snu chyba:)

Cześć babeczki :-) i znowu mam do nadrobienia :zawstydzona/y:

Wczoraj pojechałam na wizytę do gina i się nasiedziałam 2h i nie przyjechała baba wstrętna :wściekła/y: musiałam się przerejestrować na następny wtorek bo już nie mogłam na nią czekać bo mała już do karmienia się budziła i musiałam zasuwać do domu :wściekła/y: mało tego jak wróciłam dostałam dreszczy i wszystko mnie bolało wzięłam więc termometr mierzę a tu 39 stopni :szok: patrzę na Kubę też taki niewyraźny, mierzę mu temperaturę, a tu 38,5 :szok: więc dziś trasa do doktorka rodzinnego :sorry2: masakra jakaś :dry: mieliśmy jechać na weekend nad morze trochę odetchnąć i lipa z wyjazdu pewnie będzie :-(

gochson karmię piersią :tak:
mychunia ja też dziś wstałam o 4 zabiłam komara i już nie zasnęłam :sorry2:
agamemnon moja niunia też miała większą główkę :tak: sądzę że to chyba normalne :tak:
benfica współczuję bólu :baffled: mnie też od wczoraj coś prawa pierś boli i w sumie nie wiem od czego :sorry2: mała jak ciągnie to trochę boli ale daję radę, mam nadzieję, że samo się rozejdzie

babeczki z brzuszkami proszę o siebie dbać i oszczędzać siły :tak:

ok, ja uciekam bo młody już się obudził i pomału do doktorka będziemy się szykować

miłego dzionka :-)

O ja cie!! Mam 3 z przodu :-D

Ewka
- wczoraj znajoma o 19.00 zrobiła mi kawę rozpuszczalną i do 24.00 nawet nie ziewnęłam :szok: obudziłam się o 3.00 i nie spałam przez kolejne 1,5. Młoda dziś idzie do kina z sąsiadami to chyba zalegnę jeszcze :-D
Daj znać co z Wami? Cóż to za choróbsko akurat gdy szkoła się zaczyna.....

Ludzik - ja też zaczełam sie zastanwiać czy nasz organizm trenuje czuwanie przed porodem

Dziewczynki czym prałyście tapicerkę wózka? Ja mam jakiś Vanish do tapicerek ale waham się co z gondolą w środku :confused:czy to nie za mocne?
A no bo wczoraj zakupiliśmy wózeczek :cool2: czerwono- srebrny.

Ostatnia edycja:
Iwo - ja zamierzam przeprac ręcznie albo może w pralce na ręcznym praniu wysciolke gondoli i tapicerkę fotelika w Loveli.
Kupiłam nowe, ale naczytalam się o tym, że jakiś czas temu maxi cosi dostał ocenę niedostateczną za zawartość substancji toksycznych i rakotwórczych w tapicerkach. Więc co szkodzi przeprac :)

A, Iwo, 100 lat, Kochana!!!!

Ostatnia edycja:
Iwo ja przeprałam tapicerkę fotelika po prosto ręcznie w płynie do prania ręcznego, jaki mam w szafce ( kupowałam używany i dlatego prałam). A o praniu wózka nie myślałam nawet. ale może to wnętrze jakoś przepiorę. Ale to najpierw trzeba go zamówić, musi przyjść itd, a idziemy zamówić go 1 września, więc albo będzie chwilę przed porodem, albo zaraz po:) na pierwszy spacer jakby co poczekamy z Zosią na wózek:)

A jak któraś ma blisko Super - Pharm to warto wybrać się tam ( wcześniej można zobaczyć co jest w promocji), bo wczoraj i dziś z tą karta ich jest bardzo dużo różnych promocji. ( Pieluszki Pampers 2 80szt 34,99 - po przejrzeniu mnóstwa już sklepów i promocji wydawało nam się to dobrą ceną.). a i parę innych rzeczy jeśli któraś ma braki w półce z kosmetykami:)

Cytnia kochana urodzinową 3 to mam z przodku juz 4 lata :-D:-D:-D. Spójrz na mój suwaczek :cool2:

Ludziku - nówki to bym chyba nie prała tylko na balkon wystawiła by wywietrzało

Ja już wyprałam :-D - to co zdjęłam uprałam ręcznie a wnętrze gondoli i pokrycie fotelika w Vanishu samą pianką.

reklama
Iwo - :cool: oj tam, oj tam :-D Myślałam, że tak się cieszysz z wieku :-p
To w takim razie gratuluję przebycia 3/4 ciąży :happy2:

A to wózek Adrianka (w tle łóżeczko i imię, które uszyłam :-) ):
DSC_4801.jpg
DSC_4811.jpg

Załączniki

• DSC_4801.jpg
    DSC_4801.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_4811.jpg
    DSC_4811.jpg