Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do tego brak objawow dodaje mi stresu!
19 tydzien a Ty nadal w strachu? no co Ty! tak daleko zaszlas to juz wszystko bedzie dobrze!!

ja objawów na początku też nie miałam
TSH masz odrobinę za wysokie więc pewnie na wizycie lekarz da Ci jakieś leki na zbicie ja też biorę cały czas 
ja z szycia to umiem guzik przyszyć i dziurę zaszyć i koniec
łatwiej mi np. rury od kanalizacji pozgrzewać niż przy maszynie siedzieć 
a ciężki? Bo ja się ten mój natacham, że hej
my mamy z dużymi piankowymi kołami i waży chyba z 14kg plus Grześ 
jeśli chodzi o TSH, to faktycznie szkoda, że nie miałaś ft3 i ft4, ale ja Ci powiem, że mi jak w ciąży skoczyło TSH, to euthyrox dostałam dopiero jak miałam 3,7 albo 3,9, a wcześniej jak miałam 3,1 to nie brałam... ale podobno im niższe tym lepiej, wiele publikacji podaje, że bezpieczna granica to 2,5, więc myślę, że u Ciebie jest ok, ale będziesz musiała kontrolować
a wysoka beta... albo bliźniaki albo chłopczyk 

umęczyłam się na tych wakacjach, bo albo na plaży stałam i bujałam wózek
a jak nie byliśmy na plaży, to albo go pchałam albo kogoś nosiłam
normalnie jakbym do jakiejś pracy fizycznej przyjechała... plus taki, że Gabryś z nami pobył, głównie z tatą - dobrze, ale mnie za mało czasu na spędzenie z nim dali... a założenie było inne
teraz przyjdzie nam ogarnianie się w domu... najchętniej to bym dziś usnęła i obudziła się za jakiś tydzień... 

Mamcia mi również pomyła okna, ja przeprałam firanki i uszyłam sobie do kuchni zazdrostkę.
No a potem odwiozłam ją do domu i u siebie byłam po 19stej.
No i pogoda ma być to może posadzę tulipany co by wiosną oko cieszyć 
Śpię jak zabita w nocy, a i nad ranem tak mi ciężko się dobudzić ze to koszmar jakiś.
Faktycznie, cena dobra. Ja zamówię chyba z Allegro bo nie mam gdzie kupić taniej.
No własnie identycznie sobie wyobrażam pobyt nad morzem z dwójką dzieciaków
Mimo, że teraz z Hubertem to było super bo juz sam się zajmował sobą. Jeszcze rok temu było marudzenie, ze chce zamek, ze to ze tamto i człowiek nie poleżał zbytnio jakby chciał, no a w tym roku super.
O ile jeszcze dam radę i będę na tyle "ruchawa" :-)
Haha mówisz, że odmładniasz się pryszczami? Eee przestań. Mogę wiedzieć ile masz lat? Bo ile byś w sumie nie miała to przy takiej jakiejś osiemnastce zawsze człowiek będzie wyglądał kiepsko, choć.....widziałam różne te osiemnastki
W ogóle już gimbuski wyglądają jak stare baby.
Mam nadzieje, ze to nic poważnego i krótkotrwałe będzie. No i żeby Młoda się nie zaraziła. Napisz jak tam dzisiaj.
(jak to mówi Hubert).
Ja tam na betach się nie znam ale czuje w kościach, że będzie to syn :-)