Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noo bo to takie słodkie łobuziaki :-)O ja łobuziakiiii powiadasz![]()
Ale imię już niezmienne zakochani jestesmy w nim :-)
Też bym wpadła do wanny.....kurde nie wiem czy jak nie skończę tego co mam robić to sobię nie walnę jakiegoś spa domowego w CISZY i SPOKOJU - ważne słowa dla mnie 
) no więc ów kącik zlikwidowany, błysk i blask jedynie pozostał :-)

i najgorsze jest to, że nie ustępuje, jutro lecę do mojego rodzinnego lekarza niech coś zdziała bo ja normalnie funkcjonować nie mogę przez ten ból i zgięcie

jak się położę na wyrko to automatycznie wszystko mija, nic nie czuję tak jakby wszystko było w porządku, boli mnie jak już się podniosę do pozycji siedzącej wtedy mnie bardzo kłuje w części lędźwiowej tuż nad kością ogonową :-) jak już mi się uda podnieść zadek do góry i próbuję iść to idę z bólem czasami też potrafi mnie nagle zakłuć w tym miejscu, ja wtedy przystaję na kilka sekund i idę dalej jak się już rozruszam to śmigam, tylko kurczę ta pozycja
jeśli chodzi o wyprostowanie to stanę w miarę prosto ale chodzić niestety nie da rady
bo kłuje tak, że aż przysiadam z bólu. Kumpel właśnie mi powiedział, że może mi polecić pewnego pana który mi pomoże właśnie ręcznie, ale boję się troszkę że zrobią mi jeszcze większą krzywdę, ja mam krzywy kręgosłup właśnie w tym miejscu i boję się, że jak mnie przegnie to mi dopiero coś tam chrupnie i będę na wózku jeździć
no nie wiem, takie mam jakieś bojaźliwe podejście doradź coś Ludzik