iwo:)
Fanka BB :)
Ludziku - ja nie mam bo miałam amniopunkcję więc wiem na 100%. Oj tak tak chcę szybki poród!!!!!
Jak twoje wynki krwi? U mnie wsio OK - żelazo idealne więc nie wiem czy będę je jeszcze brała a mam 2,5 opakowania
Dziewczynki przed chwilą ściskałam kibelek, takiej zgagi dostałam że zwracałam sam kwas. Właśnie wróciłam z apteki wyposażona w Rennie i przy okazji się zważyłam - kolejny kg w dół czyli bilans +8,5kg. Wyniki mam super więc się nie stresuje.
W tej ciąży jak wymiotuje to głownie przez zgagę. Z młoda wogóle nie wymiotowałam.
Jak twoje wynki krwi? U mnie wsio OK - żelazo idealne więc nie wiem czy będę je jeszcze brała a mam 2,5 opakowania

Dziewczynki przed chwilą ściskałam kibelek, takiej zgagi dostałam że zwracałam sam kwas. Właśnie wróciłam z apteki wyposażona w Rennie i przy okazji się zważyłam - kolejny kg w dół czyli bilans +8,5kg. Wyniki mam super więc się nie stresuje.
W tej ciąży jak wymiotuje to głownie przez zgagę. Z młoda wogóle nie wymiotowałam.

ja też zawsze mam problem co kupić dziecku. Zależy jakimi funduszami dysponujesz i co ta Twoja 3-latka już ma i co by chciała? Lalek na pewno ma ful więc może coś grającego? Jakieś małe dziecięce organki? Ja mojej 3-letniej chrześnicy na gwiazdkę kupiłam takiego kotka 30-40cm i jak mu się na łapkę nadusi to miauczy i powiem Ci że mała do dziś go pod pachą nosi więc prezent udany a kosztował coś w granicy 50-70zł już nie pamiętam dokładnie.
a co do tego plecaka syncia to chyba bym się wściekła
ja rodziłam tyle samo czasu Karinkę co Kubę
no ale życzę Ci żebyś szybciutko urodziła