benfica tak piszesz o sytuacji finansowej i macierzynskim, powiedzcie mi jak to w koncu w Polsce jest. ten roczny urlop jest platny czy nie? pytalas co bedzie z dzidzia po krotkim macierzynskim a tego wlasnie jeszcze nie wiem. mielismy sie nad wszystkim zastanawiac dopiero w drugim trymestrze, ale ja jakos wczesnie zaczelam ;-) a benfica jaka Ty masz/mialas prace?
dzisiaj mi przyszedl nowy pomysl do glowy, zeby pracowac do samego konca ciazy, ale za to wydluzyc sobie czas z malenstwem. co myslicie? Polki w internecie pisza ze nie sa w stanie pracowac, ale jak wchodze na amerykanskie strony, gdzie nie maja opcji L4 to wiekszosc pisze ze bez problemu do konca pracowaly. ja mam prace biurowa, calkiem spokojna, wiec mysle ze jakos by poszlo, chociaz nie mam doswiadczenia w tej kwestii wiec ciezko stwierdzic.
Asia Tobie to sie nie dziwie, ze sie meczysz w pracy bo jednak caly czas na nogach a to zupelnie inaczej. ale co ja widze, wy juz o drugim myslicie? :-) niezle! no to oby wam sie plan udal! o historii z rozprawa nie slyszalam, ale jak nie chcesz to nie opowiadaj. w kazdym razie trzymam kciuki zeby bylo tak jak chcesz
Phoebe jeszcze nie wiem jak ciezko jest sie rozstac ale probuje sie przygotowac ;-) trzymam kciuki, zeby mala sie nie rozchorowala!
agamemnon czyzbys miala wyprzedzik
Ludzika? chociaz ona zniknela chwilowo wiec nie wiadomo co tam sie dzieje! &&&& za was obie!
agamemnon mowisz ze zamartwianie sie to objaw ludzi rozsadnych?

no skoro tak to moze jednak jakos dam rade ;-)
karola mimo kataru malej jakis strasznie pozytywny ten Twoj post :-) nie wiedzialam ze chusta takie zamieszanie powoduje! wrzuc jakies zdjecie jak nie tu, to na zamkniety!
mychunia a Ty bedziesz rodzic naturalnie?