reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
ja z prawej piersi karmię z osłonką, z lewej normalnie. Ja nie do końca chyba umiem ją przystawić do prawej piersi i mi ją trochę rozwaliła, a teraz w tej osłonce średnio jej się chce ciągnąc i ostatecznie kończy się to odciągnięciem i butlą. Nie wiem Grzanka czy też nie wybiorę się do tej poradni, w środę będzie położna to może ona mnie nakieruje co robię źle.

Mychunia to super, że z cukrem i krwią wszystko okej:) Mychunia TY już też wychodzisz na ostatnią prostą, ostatnie 10 przed Tobą, a może mniej:)

Iwo a TY chciałaś cesarkę czy po prostu chciałaś się upewnić, że możesz rodzić SN.

A u Nas mała dzisiaj nie chce zasnąć. Zasypia tylko jak się do Nas tuli, ląduje w łóżeczku, budzi się. Teraz leży w łóżeczku i patrzy...stęka coś tam... no to zaczęliśmy naukę usypiania dziecka:) a tydzień czasu zasypiała w 5sekund:) wszystko co dobre szybko się kończy:) Gdyby ona jeszcze smoczek chciała - dobrze, że w ciągu dnia przysnęłam sobie to teraz mogę powalczyć:)

MamoTomeczka M ją ponosił to czkawka odeszła, a ja 10 minut z cycem jej dałam i teraz śpi, ale nie wiem czy to nie przez to, ze ja coś zjadłam i jej w brzuszku się przelewa, albo po prostu zbyt łapczywie zajadała. Smutno mi jak sobie czytam, ze taka przemęczona jesteś, a z drugiej strony podziwiam, bo dzielna baba jesteś ( przepraszam za dosłowne określenie). Trzymaj się:)

Czy Wam też nie działam BB z rana? Pls trzymajcie kciuki ginka przeniosła dzisiejsza wizytę na środę i idę do internisty wydębić zwolnienie :szok: kurcze jak ja nie lubię tak kombinować :-(

Ludzik - ja w 99% byłam pewna że mogę rodzić SN ale wolałam się upewnić :tak:

Mamo Tomeczka - jesteś moja heroską, zawsze ze wszystkim sama:zawstydzona/y: Duuuuużo siły!!!!!!!!!!

Mychunia - czyli wyniki coraz lepsze :-D co do daty porodu to zawsze można zaplanować tylko raczej nie wychodzi

Kinia - świetny torcik

a ja mam dziś wielkie plany sprzątaniowe ciekawe czy dam radę
confused.gif.pagespeed.ce.czZnOsaR0l.gif
bo jutro przyjeżdża do mnie moja mama, siostra i mój chrześniak (jest na etapie raczkowania, więc podłoga musi lśnić)
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Grzanka tego nie wiem ile to kosztuje. Ja mam nadzieję, ze moja położna środowiskowa mi jutro pomoże, jak nie to wtedy będę szukać dalej pomocy.

Dzisiaj od rana są jazdy.. czkawka, głodna, płacz, noszenie... dobrze, że jest M to ja teraz mam chwilę odpoczynku ( na razie nie płacze, czkawka ją męczy...może już kryzys przeszedł.) Ja nie mogę patrzeć jak ona płacze, a ja jej nie mogę pomóc, bo nie wiem jak...Dzisiaj ryczałam razem z nią w łóżku - hormony po porodzie jednak szaleją.

Iwo dobrze, że sprawdziłaś, ja też nie lubię tak kombinować, ale mam nadzieję, że Ci się uda, a ginka też niepoważna. Powinna w takim razie zwolnienie zostawić Ci wypisane.

Mychunia powodzenia w porządkach. Jejku jak mi się nie chce sprzątać, a też podłogę by trzeba było umyć. Dobrze, ze Zosi daleko do raczkowania:-D:-D:-D:-D

Mychunia nie nastawiaj się, że ginka mówi, że szybciej:) oni gadają głupoty,a maluch jak będzie chciał to wyjdzie:) moja mała zawarła pakt z tatą:) i go posłuchała w 100%:) mało być po mistrzostwach i tata miał być wyspany po weekendzie:) Ale życzę CI co byś do 40 tygodnia nie musiała czekać:)

Chyba zasnęła, ciekawe czy tylko da się odłożyć do łóżeczka, wózka, łóżka, gdziekolwiek.... Dziewczyny przepraszam za trochę prywaty, ale gdyby nie mój M to ja bym chyba zwariowała... Życzę Wam takiego wsparcia od swoich partnerów, jakie ja mam od Niego...

reklama
IWO Ze zwolnieniem jest tak, że na dwa dni wstecz można wpisać, czyli jeśli było do niedzieli czy do piątku to w środę może być wpisane od poniedziałku.

LUDZIK wiem jak to jest jak się ma wsparcie. Ja po porodzie z Majka świetnie sobie radziła, bo ona nawet nie płakała, ale jak Nadia się urodziła to ja przez 3 tyg byłam do niczego, a ona była taka, że wcale spać nie chciała i wtedy gdyby nie wsparcie męża to bym płakała i popadla w jakąś depresję na pewno.

Ja zaraz jadę do przedszkolnego psychologa, bo mam jechać pogadać na pracy z Nadia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry