reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mychunia patrz na te poczynania, bo potem też będziesz patrzeć, ale już raczej leżeć nie będziesz:)

Mała znowu ma czkawkę, jak w brzuchu cieszyła czkawka to teraz wiem, ze przez nią nie może spać i podobno ją nie męczy, ale jak tutaj spać.

reklama
hej dziewczynki no i mamy październik:cool2:
No ciekawa jestem bardzo czy nasza trójca się uwinie w tym miesiącu :szok:

Agniecha - w pt powitasz swoją córeczkę. Emocje są?

Mamo Tomeczka - gdzie ty pulchna!!! Wiedziałam że dasz radę ze wszytkim!!!! Cyknij fotkę nowego image :tak::tak:. Fajnie z tym piecem wyszło będzie lepszy i taniej.
Kochana jakiej wysokości masz materac do łozeczka. My w swoim podwiesiliśmy podłogę i jak wejdzie jeszcze materac 10cm (który i tak już kupiłam) to Ali zostanie 15 cm - trochę mało :sorry2:

Ewka - patrząc jak Karinka rośnie to karmienie na żądanie wyszło wam na dobre :tak:

Cyntia - hop hop zdaj relacje jak sobie radzicie

A u nas dzień basenowy czyli znowu zleci jak z bicza strzelił.

cześć Kochane :)

Iwo, tak, emocje są, bardziej chyba stres. Teraz jakoś bardziej sie denerwuję niż przy Matim. Mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać do tego piątku :)
Iwo, a jak Twoja córa, cieszy się że już tak niewiele pozostało do zobaczenia dzidziusia?
No i rzeczywiście dzisiaj już październik :szok: kiedy ten czas tak zleciał :)

MamoTomeczka, i bardzo dobrze że sie obkupiłaś, lepsze samopoczucie i nastawienie do innych spraw od razu lepsze :)

Hej kochane
Dziękuję za gratulacjed
My od wczoraj w domu,noc była ciekawa bo młoda wstawała o 12,4,5 no i już teraz wisi na piersi
Synek jest zazdrosny musimy mu też poświęcać dużo uwagi

Córka jest słodka jak aniołek jesteśmy w niej zakochani
Odezwę się jak wszystko ogarniemy

Zadzwoniłam do Lux Med i umówiłam zawczasu usg na 13.10 to będzie prawie 37tc ale mój ulubiony doktor będzie robił - ten oc tak szczegółowo wszystko omawia:-D

Mona - fajnie że jesteści w domku, synek na razie w domu siedzi czy do przedszkola posłaliście?

Agniecha - Jula mówi że się cieszy ale tak na serio a jak mała będzie płakać to się zamknie w pokoju :cool2: a mamusia niech bawi - noż sama słodycz!

No właśnie nie zakładam niedrapek, bo Zocha lubi mieć wolne ręce. Jak rękawek tylko gdzieś zasłania jej rączki i ona nie może ich włożyć do buzi to jest wściekłość, która mija jak jej się rączki uwolni:) zobaczymy, może jak zaśnie będziemy jej zakładać:) odpukać noc za nami okej:) i poranek całkiem fajny. teraz czekamy na położną która ma być między 8 - 10:) mała śpi, a dziś mój M ma urodziny i będą wieczorem teściowie....jakoś mnie to nie cieszy, znowu będzie mnóstwo "rad".

A w pt odwiedza nas moi rodzice już się nie mogę doczekać, aż się uściskam z moją mamą:) oj te hormony po ciąży się nie uspakajają:)

a generalnie wczoraj kupiłam sobie książkę "język niemowląt" i zobaczymy czy małą lepiej będę rozumieć:)

Iwo, u nas Mati nie może się doczekać, ciągle o siostrzyczce mówi, całuje brzuch. ale taka naprawdę to jestem ciekawa jak to będzie jak emocje opadną. On jest strasznym przytulakiem i pewnie będzie zazdrosny, nawet sie tego spodziewam

Mona, dobrze, że już w domku :)

Cos się Cyntia nie odzywa, Cyntia, halooooo??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry