• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mychunia patrz na te poczynania, bo potem też będziesz patrzeć, ale już raczej leżeć nie będziesz:)

Mała znowu ma czkawkę, jak w brzuchu cieszyła czkawka to teraz wiem, ze przez nią nie może spać i podobno ją nie męczy, ale jak tutaj spać.

reklama
hej dziewczynki no i mamy październik:cool2:
No ciekawa jestem bardzo czy nasza trójca się uwinie w tym miesiącu :szok:

Agniecha - w pt powitasz swoją córeczkę. Emocje są?

Mamo Tomeczka - gdzie ty pulchna!!! Wiedziałam że dasz radę ze wszytkim!!!! Cyknij fotkę nowego image :tak::tak:. Fajnie z tym piecem wyszło będzie lepszy i taniej.
Kochana jakiej wysokości masz materac do łozeczka. My w swoim podwiesiliśmy podłogę i jak wejdzie jeszcze materac 10cm (który i tak już kupiłam) to Ali zostanie 15 cm - trochę mało :sorry2:

Ewka - patrząc jak Karinka rośnie to karmienie na żądanie wyszło wam na dobre :tak:

Cyntia - hop hop zdaj relacje jak sobie radzicie

A u nas dzień basenowy czyli znowu zleci jak z bicza strzelił.

cześć Kochane :)

Iwo, tak, emocje są, bardziej chyba stres. Teraz jakoś bardziej sie denerwuję niż przy Matim. Mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać do tego piątku :)
Iwo, a jak Twoja córa, cieszy się że już tak niewiele pozostało do zobaczenia dzidziusia?
No i rzeczywiście dzisiaj już październik :szok: kiedy ten czas tak zleciał :)

MamoTomeczka, i bardzo dobrze że sie obkupiłaś, lepsze samopoczucie i nastawienie do innych spraw od razu lepsze :)

Hej kochane
Dziękuję za gratulacjed
My od wczoraj w domu,noc była ciekawa bo młoda wstawała o 12,4,5 no i już teraz wisi na piersi
Synek jest zazdrosny musimy mu też poświęcać dużo uwagi

Córka jest słodka jak aniołek jesteśmy w niej zakochani
Odezwę się jak wszystko ogarniemy

Zadzwoniłam do Lux Med i umówiłam zawczasu usg na 13.10 to będzie prawie 37tc ale mój ulubiony doktor będzie robił - ten oc tak szczegółowo wszystko omawia:-D

Mona - fajnie że jesteści w domku, synek na razie w domu siedzi czy do przedszkola posłaliście?

Agniecha - Jula mówi że się cieszy ale tak na serio a jak mała będzie płakać to się zamknie w pokoju :cool2: a mamusia niech bawi - noż sama słodycz!

No właśnie nie zakładam niedrapek, bo Zocha lubi mieć wolne ręce. Jak rękawek tylko gdzieś zasłania jej rączki i ona nie może ich włożyć do buzi to jest wściekłość, która mija jak jej się rączki uwolni:) zobaczymy, może jak zaśnie będziemy jej zakładać:) odpukać noc za nami okej:) i poranek całkiem fajny. teraz czekamy na położną która ma być między 8 - 10:) mała śpi, a dziś mój M ma urodziny i będą wieczorem teściowie....jakoś mnie to nie cieszy, znowu będzie mnóstwo "rad".

A w pt odwiedza nas moi rodzice już się nie mogę doczekać, aż się uściskam z moją mamą:) oj te hormony po ciąży się nie uspakajają:)

a generalnie wczoraj kupiłam sobie książkę "język niemowląt" i zobaczymy czy małą lepiej będę rozumieć:)

Iwo, u nas Mati nie może się doczekać, ciągle o siostrzyczce mówi, całuje brzuch. ale taka naprawdę to jestem ciekawa jak to będzie jak emocje opadną. On jest strasznym przytulakiem i pewnie będzie zazdrosny, nawet sie tego spodziewam

Mona, dobrze, że już w domku :)

Cos się Cyntia nie odzywa, Cyntia, halooooo??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry