reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
hej dziewczyny :tak:

za mną ciężka noc :-( położyłam się po 22 i do 1 nie umiałam zasnąć, jeszcze po 12 maluch miał czkawkę i potem tak się wiercił, że się spać nie dało :tak: wstałam mężowi o 4.30 zrobić śniadanie do pracy i od tamtej pory nie śpię :baffled: może udało by mi się zdrzemnąć, ale mój syn stwierdził, ze koniec spania :tak:

o 12.30 mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że jej tam nie usnę :tak: trzymajcie kciuki :tak:

pogoda idealna do spania :tak:

cześć,

Mychunia, powodzenia na wizycie :)

ja też mam za sobą paskudną noc, nie mogłam zasnąć, potem ciągle sie budziłam, milion myśli na minutę, co chwilkę sprawdzałam czy wody mi nie odchodzą i żeby wytrzymać do piątku. Coś mam stresa ogromnego. Jutro na 7:30 już mam być w szpitalu. Jejku, kiedy to zleciało. Mąż dzisiaj wziął sobie dzisiaj już wolne żebysmy na jakieś zakupy pojechali.

miłego dnia

hej dziewczynki
Ja ostatnio nie mam kłopotów ze snem no chyba że brzuch boli ale za to padam przed 22.00 - moja córka często chodzi spać później :zawstydzona/y:

Agniecha - super wytrzymałaś do tego 39 tc :tak::tak::tak: jeśli by mi ktoś powiedział że ten m-c dłużej będe mogła z Alą w domu zostać to i jutro mogłabym rodzić :tak:

Mychunia
- powodzenia na wizycie, na pewno wszystko jest w najlepszym porządku. Ja dzis dostałam mail z warsztatów ( 2 tyg wcześniej :szok:)

Ewka - kręgosłup ci się dalej odzywa? Czy Kuba dalej pomaga przy siostrze z tego co pamiętam pisałaś że super na nią zareagował

Agamemnon - przytulam rozłąki są straszne :-( Czy twojemu emkowi przysługuje ten 2 tyg urlop?

Ludziku, Grzanko - jak nocka? Pocieszyłyście mnie z tym odkurzaniem bo zastanawiałam się jak to będzie. Julka mając 4 m-ce spokojnie spała nawet przy wierceniu a obecnie sąsiedzi pod nami od 7 m-cy robią remont i wiercenie u nich zaczyna się od 17.00 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zgłaszaliśmy to administracji bo za m-c nie ręczę za siebie. Ile to można? Mąż po pracy chciałby odpocząć a oni akurat za robotę się biorą.

Cyntia - skrobnij słówko jak sobie radzicie w domku

Gosia - ty nadal masz tak nisko brzuszek? U mnie raz jest nisko a raz wysoko - od razu po oddychaniu poznaję nawet sprawdzać nie trzeba. Taka wierciucha mi się trafiła:-D:-D:-D:-D

A zapomniałam napisać że już się zaczynają zaczepki "no kiedy ten dzidziuś" nie wiem czym to jest podyktowane bo podobno brzuch mam mały - to czego się interesują...

Ostatnia edycja:
Puk puk...

Cześć dziewczyny. Wpadłam Wam tylko powiedzieć, że wszystkim Wam bardzo serdecznie gratuluje !!
Susel - aż mi się łza zakręciła jak zobaczyłam Twój pasek - super, bardzo, ale to bardzo się cieszę.
Agamemnon już urodziła, no czas tak leci że szok !! Iwo już lada moment, Mychunia też już za połową - normalnie szok...
Ale największy szok, że niektóre dzieciątka mają już po 3 miesiące, ale ten czas leci !!
Jeszcze raz z całego serca gratuluję wszystkim.
Buziaki kochane :*

Ciężka noc również za nami od 3 do 5.30 dziecko nie chciało spać. teraz śpi, jak zabite, ale chyba ja obudzę, bo mi piersi wybuchną.

Agniecha dasz radę i jutro trafisz do szpitala jak chcesz:)- ostrożnie na tych zakupach w takim razie - nie ganiaj zbytnio:)

Grzanka ja tę znam wersje, że witaminę D podaje się do oporu tzn nawet do 3 roku życia, co by dziecko nie miało problemów z kośćmi. Generalnie niektórzy twierdza, że wit D nawet dorośli powinni zima sobie dodatkowo zapodawać, kiedy jest mniej słońca. My od 8 doby dajemy wit.D i K. i K do końca 3 miesiąca chyba mam podawać.

Mychunia przyzwyczajaj się, po porodzie też będą nieprzespane noce:) a tak poważnie to irytujące są takie noce, bo Zośka też jak była w brzuchu to mi je fundowała:) wyśpij się w dzień:)

a ja szukam natchnienia na obiad, taki lekki co by małej nie zaszkodził. Trochę mi się pręży, więc wolę zaczerpnąć pomysłów z netu na obiadek lekkostrawny. Tylko jak na razie brak jakis konkretnych pomysłów.

Puk puk...

Cześć dziewczyny. Wpadłam Wam tylko powiedzieć, że wszystkim Wam bardzo serdecznie gratuluje !!
Susel - aż mi się łza zakręciła jak zobaczyłam Twój pasek - super, bardzo, ale to bardzo się cieszę.
Agamemnon już urodziła, no czas tak leci że szok !! Iwo już lada moment, Mychunia też już za połową - normalnie szok...
Ale największy szok, że niektóre dzieciątka mają już po 3 miesiące, ale ten czas leci !!
Jeszcze raz z całego serca gratuluję wszystkim.
Buziaki kochane :*
Wandziu kochana buziaki ogromne :-**** dobrze że mam ciebie na FB to mogę zajrzeć co u Ciebie. A widze że się dzieje!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry