reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej dziewczyny.

Cyntia oby wszystko szybko przeszlo. Adrianka nie widzialam niestety bo nadal nie mam dostepu do watku zamknietego :'(

Mialam kazdej odpisac ale jakos mam problem z mozgiem ostatnio. Czytam codziennie ale weny brak. Jakas jestem strasznie nerwowa. Moj syn tak mnie wkurza ze czasem mam ochote go walnac. Juz tak mi ostatnio do pieca doklada ze az ryczec mi sie chce. Do tego jestem mega zmeczona praca. Nikt tam nic nie robi. Kolko wzajemnej adoracji sie utworzylo :-/ Dobrze ze to jeszcze 8 dni do zwolnienia :-/ dzis mam wolne i wlasnie skonczylam robic mus jablkowy. Troche na zime do nalesnikow a troche dla malego bo jak juz bedzie mogl jabluszko wcinac to beda tylko kwasoty, a teraz mam od kolezanki z sadu i sa pyszne :-D
Brzuch mnie juz nie boli. To byl jakis incydent jednodniowy, ktory mega stracha mi nagonil. Nie moge w to uwierzyc ze to juz 20tc ;-)

Milego dnia zycze wszystkim, caluski dla maluszkow. A brzuchatkom duzo silki ;-)

reklama
Myślałam ze już mi mdłości przeszły a dzisiaj wymioty?! I to w pracy :/ ale nie jest tak źle :)

Ewka no już 11sty! :D Jeszcze troche do ukończenia tego trudnego pierwszego trymestru, ale dwucyfrowy suwaczek bardzo mi się podoba :D

Agniecha zaczynam trzymać kciuki za jutro!

Iwo remont trwa 7 miesięcy?! Szok! Oby chociaż przed porodem skończyli!

Wanda, moja kochana! Dziękuje! Powiem Ci ze mi się łezka zakręciły jak przeczytałam Twój post ;) pamietam ze miałaś PCOS, ja się dowiedziałam już w ciąży ze tez prawdopodobnie mam.

Agamemnon wkurza Cię, ze podziwiają Twoje maleństwo? Haha ;) hormony ciążowe czy faktycznie niefajne to jest? Bo mi by się wydawało ze miłe...

Cyntia dobrze Cię widzieć bo już się martwiłam. Obys się szybko lepiej poczuła! Dobrze ze mały nie dokłada kłopotów!

Cyntia - idź spać!!!!

Asiu - a może młody się normalnie zachowuje a ty masz koleją burzę hormonów :sorry: i co masz dostęp?

Mona - ja też trząsłam się z zimna chyba przez tydzień po przyjściu do domu.

Iwo nie mam dostepu niestety.

Mlody zachowuje sie jak prawdziwy nastolatek. Wagary, zlewka szkoly, w domu sajgon. Tylko wiesz ile mozesz gadac do niego. I wiecznie pretensje. Dzis nie poszedl do szkoly :-/ co mam o tym myslec ???
Ze ten wiek ??? Jakos nie moge sie przekonac do takiego podejscia do tego bo wyjdzie na to ze to ja powinnam olac jego zachowanie. Dzis sie juz zryczalam na maxa :'(

Cyntia widzę, że problemy podobne:) lepiej się przespać czy najeść:):)

Zośka na spacerze się nie obudziła, więc udało się zakupy zrobić:) zupę też udało się ugotować - z przerwami ale się udało, zabrakło czasu na 2 danie:) a cóż zupą też się najem, poczekam jak M wróci zjemy razem, a teraz chwila drzemki.

Dziękuję dziewczyny za kciuki, na pewno się przydadzą bo denerwuje sie strasznie.

Cyntia, super że sie odezwałaś :) Nie wiem czy widziałaś moje pytanie do Ciebie albo ja nie zauważyłam odpowiedzi (jak cos to przepraszam :)) chciałam zapytać jak Twoej kotki zareagowały na Adrianka? :tak:

Wandziu, jak miło Cię widzieć, buziaki :tak:

Asiu, no juz 20 tc leci, strasznie ten czas zasuwa :szok: Mi po 20 tc jeszcze szybciej zleciał niż wcześniej

Ale się wyspałam, poszłam z synkiem na drzemkę i ponad 2 godziny nam zeszło, przynajmniej odeppałam nockę. Ale cos czuję, że przez to w ta noc nie będę mogła spać
Jedziemy na zakupy...

Dziewczyny a mogę wam troche jeszcze pomarudzić? ;)

Muszę się przyznać ze znow troche panikuje. Martwi mnie kształt bąbla z ostatniego USG (9t0d). Wszystkie USG jakie widziałam to już są takie małe ludziki a mój jakiś taki dziwny. Przesadzam?

ImageUploadedByForum BabyBoom1412257034.488985.jpg

Już raczej nie napisze przez ten tydzień bo jadę po rodziców ale będę podczytywać na telefonie wiec dajcie znac.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412257034.488985.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412257034.488985.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
mały ma już 2100 g :tak:główka większa od reszty ciała, ale ogólnie dzidziuś cały jest duży :tak: wszystkie przepływy w porządku :tak:termin porodu cofnięty o kolejne 2 dni czyli już 18 listopada :tak: szyjka nadal zamknięta i nieskrócona :-D od ostatniej wizyty +1,5 kg na plusie czyli w sumie 10 :-D

niestety musiałam pójść do poradni diabetologicznej po glukometr :-( mam na razie od jutra przejść na dietę, jeść 6 posiłków dziennie i kłuć się dwa razy dziennie :szok: we wtorek mam wizytę u diabetologa :baffled:

kupiłam sobie dziś biustonosze do karmienia, a zaraz zamówię jeszcze koszule di karmienia :tak: no i sól morską oraz fizjologiczną dla małego :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry