benfica
Fanka BB :)
No właśnie... jak była potrzeba, to Grześ dostawał Bebilon (ten stary pronutra), ale od ponad 2tyg jedziemy na moim... w tej chwili nie mam w domu żadnego mm, a chyba powinnam w razie wypadku... Grześ teraz podżera i mojego mleka mamy na styk, wystarczy jeden gorszy dzień udoju i będzie problem... stąd zaczęłam się zastanawiać, jakie mm kupić, czy Bebilon, ale nie jestem pewna... Gabryś pił Bebilon, a później Hipp, ale wtedy jakoś nie zwracałam uwagi na składy... przy Grzesiu mi odbiło...
myślałam trochę albo o Hipp albo Humanie albo Babydream (produkuje je Humana)... ale nie przyjrzałam się składom... zadałam pytanie ekspertce, ale jeszcze mi nie odpowiedziała... ja wiem, że każdemu dziecku coś innego przypasuje... trochę rozważam opcję długiego ściągania, ale wtedy muszę dość szybko wprowadzić nowe posiłki... ale pod koniec tyg na pewno wybiorę się do marketu i obfotografuję dostępne mleka
póki co może Wy coś wiecie? 
myślałam trochę albo o Hipp albo Humanie albo Babydream (produkuje je Humana)... ale nie przyjrzałam się składom... zadałam pytanie ekspertce, ale jeszcze mi nie odpowiedziała... ja wiem, że każdemu dziecku coś innego przypasuje... trochę rozważam opcję długiego ściągania, ale wtedy muszę dość szybko wprowadzić nowe posiłki... ale pod koniec tyg na pewno wybiorę się do marketu i obfotografuję dostępne mleka 
ja jem prawie wszystko i Grześ nie narzeka
wkurzyła mnie w ogóle bo przy wzroście 170 ważę 82 kg (w ciąży przytyłam 10 kg), a ta mi z hasłem, że do najszczuplejszych nie należę