Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Błażej? Masz trochę czasu dla Huberta?
albo przytulas
fajnie, że się wysypiasz 

ale pewnie to kwestia dni i się obróci
do tego ślini się jak buldog i pakuje namiętnie łapki do buzi
w przyszły wtorek szczepienie, więc porozmawiam o rozszerzaniu diety, bo widzę, że Grześ trochę więcej pojada, a u mnie produkcja stoi na tym samym poziomie...
fajnie, że taki ładny październik mamy, bo przynajmniej można z domu wyjść, jak się zacznie jesienna plucha, to chyba zwariujemy w domku 
teraz nie będzie go 2 lub 3 dni...
a teściowa... wiesz, my generalnie nieźle żyjemy, ale wiedząc, że mojego A ostatni tydzień nie było, to mu weekend (niedzielę) zaplanowała na przewożenie starej pralki do szkoły... a sama pojechała w gości
mieli z teściem jechać z nami, a w ostatniej chwili zmienili plany
nikt jej niczego nie broni, ale wkurza mnie, bo A ma być przede wszystkim dla Gabrysia jak jest w domu... do tego cały żal się we mnie skumulował, bo moi teściowie to generalnie po urodzeniu dziecka tracą zainteresowanie... teraz moja szwagierka jest w ciąży i jak pierdnie, to płaczą, że tak ciężko ma, a ja to jestem maszyna do rodzenia i prowadzenia domu
nie chcę ich pomocy i litości, bo sama sobie świetnie radzę, tylko niech mojemu mężowi nie planuje wolnego czasu, bo on ma co robić w domu
no tom się wyżaliła... a wiesz, chyba gdzieś mi umknęło - co się tam Wam popsuło? U nas teraz tfu tfu tfu jest naprawdę super... :*
nie wiem, jakoś oszalałam przy tym moim Grzesiu