Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem, że niektóre macie po 1 lub 2 dzieci, ale mniej więcej wiadomo jak to wygląda finansowo...
tak pytam, bo ostatnio moja chłodna kalkulacja pokazała, że niezbyt łatwo... zwłaszcza jak ma się już nastoletnie dzieci...
smakowo jest średnia - przynajmniej dla mnie - ale lepszy rydz niż nic
ja to bakalie uwielbiam wszystkie 
ja Grzesia też nie lubię nikomu dawać na ręce
może go trzymać moja mama, mój tata i mój ślubny
ale nakarmić mogę go tylko ja
i tak się piorun nauczył, że w sobotę jak miałam szkolenie i małż z nim został, to nie chciał od niego jeść
jedynie jeszcze z łaską od mojej mamy zje
zresztą widzę, że powoli wchodzimy w etap "mama musi być na widoku" 

ale cóż - trzeba korzystać, bo później, to jakaś młódka mi go omami i tyle 
acz kolwiek jestem pewna ze to wyzwanie nie tylko pod wzhledem finansowym. O starszych dzieciach nie wspomne. Moj syn to istna skarbonka. Nie dosc ze po kase reke wyciaga codziennie , a to picie, a to bulka, a to wiele innych. To ciuchyyyyy :-O nic nie mowie, ale bluza dla takiego chlopa kosztuje ok 100 w regularnym sklepie. Ja wiecznie na promocjach i outletach. Ten to chociaz nie ma parcia na jakies firmowki wypasione, ale nie ma lekko. Ilosc pochlanianego jedzenia pomine ;-) no i kieszonkowe
Super! Jeszcze 2 miesiące, maluszek będzie na świecie i oby samo się unormowało wszystko, a Ty będziesz mogła wrócić do wypieków :-) Pamiętaj, że robisz to dla swojego skarba, Kochana. Jeszcze tylko troszkę.
, na nr.2 było ciężko przekonać ....bo i tu 1001 powodów no ale po roku stanęło że ok (nie spodziewał się biedny że w 6 tyg. po odstawianiu tabletek będę w ciąży, bo ostatni mój argument był że no przecież zajście w ciąże może trwać i 2 lata)