Cześć Kochane, przepraszam za nieobecność, ale m znów nie było

w ogóle tak a propos mężów, to ja mam ostatnio doła, bo ciągle jestem sama z dzieciakami

aż tak jak teraz to jeszcze nie było nigdy, w każdym tygodniu wyjazd na 2-4dni

przez to ciągle się na niego gniewam

więc tak średnio jest...
Do tego Grześ ma gorsze nocki, budzi się po kilka razy nie wiadomo o co, bo nie na jedzenie... dziś np. pobudki były o 1, 2, przy czym po tej o 2 usnął dopiero o 4 i już po 6 zaczął się wiercić

i wcale się to nie przekłada na spanie w dzień :-( jutro przychodzą do nas moi znajomi z pracy, więc dzisiaj miałam kupę przygotowań, i tak część zostawiłam na jutro... m dopiero teraz wrócił
Mój A też raczej nie wstaje w nocy do Grzesia, nie karmi go, przewija bardzo rzadko i też uważam, że angażuje się znacznie mniej niż przy Gabrysiu... to mi odbiera chęć na 3-ciego dzidziusia
A tak to jesteśmy już po pasowaniu na przedszkolaka, uroczystość odbyła się niemalże z dnia na dzień, bo dzieci powracały po chorobach do przedszkola i panie chciały wykorzystać

oczywiście wyszła degrengolada, bo jak dzieciaki zobaczyły, że rodzice są z nimi w sali to były płacze, spazmy itp

ale ogólnie bardzo przyjemnie
mychunia gratulacje Kochana i odezwij się do nas :*
iwo u nas Gabryś cieszy się z brata jak brat śmieje się z jego wygłupów - jak tylko Grzesiowi się znudzi, to Gabryś jest niepocieszony i traci ochotę na zabawianie go

ale już się przyzwyczaił, że ma małego dzidziusia w domu, bo akurat w jego grupie przedszkolnej jest sporo takich "dwójek", więc przyjął, że to normalne
cyntia ja mam bardzo suche końce i też myślę, żeby mocniej je podciąć, choć już 2 razy podcinałam tak z 7cm i nic to nie dało...

więc nie wiem czy warto
asia no właśnie - warto? Może ja mam coś nie tak z włosami, bo naprawdę dbam o nie - nie myję szamponami z sls, przed każdym myciem nakładam na 30min odżywkę, czasem z olejem, po myciu zabezpieczam końce, nie suszę, nie stylizuję, a i tak mam mega suche i rozdwojone końcówki...

ścinałam je dużo i nic... może coś poradzisz? :*
malus dobrze, że u ortopedy ok tylko szkoda, że tak Was nastraszyli...

aaaaaaaa i gratulacje dla siostry
kinia wybaczamy nieobecność, ja też ostatnio zjawiam się i znikam...
grzanka jak ściąganie? Jak się laktator sprawdza?
ludzik dobrze, że z mamą ok
Miłej nocki :* teraz długi weekend, więc odpocznijcie i korzystajcie z obecności mężów - mój w pon niestety idzie do pracy :-( pracoholik cholerny