Phoebe
Fanka BB :)
Natkusia gratuluje wynikow!
Cyntia witaj kochana, niestety na becie sie nie znam ale ciesze sie ze jestes! Bedzie dobrze, musi byc i nawet niech przez mysl Ci nie przejdzie ze bedzie inaczej! Tylko pozytywne myslenie! :*
Wiikki podziwiam Cie, ja bym sie bala moze dlatego u mnie ciaze sa bardzo rozlegle w czasie.
Asicka jeszcze tydzien, 7 lutego sie urodzi!
Ewka daj mi z polowe Twojego sniegu, u mnie pada i pada, ale deszcz, bialego puchu brak
Cyntia witaj kochana, niestety na becie sie nie znam ale ciesze sie ze jestes! Bedzie dobrze, musi byc i nawet niech przez mysl Ci nie przejdzie ze bedzie inaczej! Tylko pozytywne myslenie! :*
Wiikki podziwiam Cie, ja bym sie bala moze dlatego u mnie ciaze sa bardzo rozlegle w czasie.
Asicka jeszcze tydzien, 7 lutego sie urodzi!
Ewka daj mi z polowe Twojego sniegu, u mnie pada i pada, ale deszcz, bialego puchu brak
ale rozumiem Cię, że się przejęłaś... dobrze, że trzymasz rękę na pulsie
&&&&&&& za dzisiejszy wynik
ja lubię nawet jak jest -20st., ale nie przy wietrze, który chce głowę urwać...
oby do 15
wiatr, śnieg, zaspy, eh... o 8 miałam już zaprawę. Kurtka, czapka, szalik, rękawiczki łopata w dłoń i jazda. Odśnieżanie wjazdu. Masakra. Ostatnio 3 dni temu poślizgałam się i upadłam na kolana
, ale na szczęście wszystko jest ok, ale co strachu się najadłam i nerwów później to nikomu nie życzę