reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny :-) długo mnie nie było, ale melduję, że żyję i wszystko ok :-)

nie pisałam wcześniej bo w sumie nie miałam weny, trochę pracy, na głowie 6-latka który rzadko odchodzi od komputera :-D

Gochson, Julia mocno przytulam ***

gratuluję wszystkim brzuchaczom :-)

ja 11.02 mam połówkowe i szczerze mówiąc odliczam każdy dzień do tej wizyty :tak: może w końcu poznam płeć :-)

miłego popołudnia :-)

reklama
Witam dziewczyny :* Mało piszę, bo coś mi net siada, a poza tym nie mam ostatnio nastroju. Jestem zmęczona od tego wszystkiego.

Natkusia, tak ale jeszcze nie wiem kiedy. Mam nadzieje, że jeszcze w tym tygodniu, a jak nie najpóźniej w przyszłym :)

Gochson, Julia, jestem z Wami kochane :*

Asicka, jak tam Kochana? Ciocia czeka na Anie :)

Malusiolka ja niby dobrze...:-) tylko już mam trochę dość...:-/ bo mnie gniecie jak nie wiem:-/ nic mi się nie chce robić...:-/ plecy mnie tak bolą że po godzinie przed komputerem myślałam że się porycze:-/ a małej się wogóle nie spieszy...
W dodatku za tydz mam wizytę i nie mam ochoty ani siły na nią jechać a coś czuje że jeszcze się załapie:-/ nie no mojemu dziecku to chyba za dobrze w tym brzuchu... :-D
Wygonić ją trzeba:-D

Natkusia- tak, zbieramy kase i jedna z czerwcówek jej kupi co trzeba. My juz tak robiłysmy w swoim gronie i mamy do siebie zaufanie. Zresztą potrafimy się juz fajnie zorganizować po tych kilku latach :)

To i ja się w końcu pochwale. Dzidzia jest !!! Nasz człowiek ma 6mm i serduszko jak dzwon. Wg Usg jest to 6t2d ( zależy jak zmierzył) a było robione 6t4d, więc jest super. Kolejna wizyta za 4 tyg i kilka badan mam zlecone :)

Emalie super zdjęcie, maluch jak na drożdżach niech rośnie :) Czytałam właśnie o przykrej chorobie moderatorki :( To na prawdę jest okropne, że nagle spada taki ciężar na człowieka.

Ewka no to trzymam kciuki, żeby maluch pokazał co trzeba, kim jest :) ja dopiero pod koniec lutego się wybieram na połówkowe, ale to w przyszłym tyg dopiero zadzwonię się umówić :)

Asicka lada dzień będziecie z Anią razem i będzie Ci się tęsknić do czasów kiedy była w brzucholku :D Mnie później najbardziej tego jędrnego okrąglutkiego brzuszka brakowało, w zamian za galaretkę po porodzie :D

Kinia, brakuje i to bardzo. Kochana, 9 miesięcy nosimy pod sercem nasze maleństwa :) Ja przez jakiś czas po porodzie miałam tak, że trzymałam się za brzuch i sprawdzałam czy małe przypadkiem nie kopią ;)

Asicka, w takim razie &&&&&& kciuki za lekki poród :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry