reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia ale ja jeszcze nie miałam tragicznie wyższe bo przy moim skałym 140/80 nie byle źle... Jak by bardziej poszło to wtedy bym jechała... Ale wróciło do normy:-) teraz mam takie jak zawsze i czuje się dobrze:-)

reklama
Gochson &&&&&&&&&&&&&

U mnie po kontroli dobre wieści... mimo podwyższonego CRP lekarz mnie nie zostawił w szpitalu. Szyjka w badaniu wziernikowym wygląda dobrze, szew ładnie trzyma - szyjka bez zmian 4cm i nie ma widocznych oznak infekcji, więc ten skok crp jest związany raczej z infekcja górnych dróg oddechowych... gin mi w gardło nawet zaglądał.. i jakoś dziwnie się czułam hahaha nie ważne że się rozkraczam przed nim na fotelu ale otwieranie paszczy przed ginekologiem było dziwne :-D

A teraz trochę o maluchu 19t0d:
waga: 255g
BPD: 4,38 cm (19t2d)
HC: 15,27 cm (18t2d)
AC: 14,21 cm (19t4d)
FL: 2,59 cm (17t6d)

Gochson bidulko dalej trzymamy kciuki współczuje Ci strasznie tego szpitala i tego co przechodzisz :( mam nadzieje, że jednak to wszystko dobrze się skończy

Julia jak tam u Ciebie? Jak sobie radzisz? Trzymaj się kochana

Tekla jak fajnie, że nie musiałaś iść do szpitala i wymiary dzidzi super są

Emalia jak po wizycie?

A ja dziś odebrałam wyniki, które dziś robiłam generalnie wszystko w normie tylko RDW-SD mam za niskie norma to 36-46 a mój wynik to 9 :/ nie bardzo wiem co to jest coś tam wyczytałam ale nie wiem co oznacza tak niski wynik.

tekla to dobrze, że nie musiałaś zostać w szpitalu... :happy2: a swoją drogą ciekawe doświadczenie to badanie gardła przez gin :cool2: a CRP - no chyba lekarz wie, co robi, więc się nie przejmuj. Najważniejsze, że szyjkę masz ładną, wytrzyma do końca :tak: a dzidzia z pomiarów idealna :-D ja się nie mogę doczekać na moje pomiary, a to jeszcze 1,5tyg :confused2:

gochson jesteś mistrzynią suspensu :-D a tak serio - &&&&&&&&&&& za to, żeby w piątek pęcherzyk był jak ta lala :tak: trzymaj się jakoś w tym szpitalu :*

wiikki no rzeczywiście sporo poniżej normy masz ten wynik :confused: nie wiem co to o znacza, ale to trochę wygląda jakbyś miała mały rozrzut objętościowy krwinek (krwinki powinny być zróżnicowane wielkością, bo jedne są stare inne młode), do SD to odchylenie standardowe - skoro jest małe tzn., że masz dużo krwinek o podobnych parametrach, a innych mało... ja bym to powiązała z anemią mimo, że inne wyniki masz ok - może to początek anemii :confused:

julia dobrze, że się odezwałaś :*

Ja dziś wreszcie sama sobie jestem szoferem, małż wymienił akumulatorek i auto śmiga jak nówka :-D całe szczęście, bo mi się coś termika zmieniła i mimo wieeeeeeeelu warstw na sobie ciągle mi zimno :confused2: a to tylko -10st. było... :szok: a pamiętam czasy, gdy i -25st. straszne nie było i po dworzu bez czapki się chodziło ;-)

Dziewczyny cieszę się ze macie dobre wyniki:-*

Ja mam wizytę 6 lutego:-D ale chciałabym już na nią nie iść! Mam tydzień:-D
Dziś o dziwo się wyspalam:-) nawet siku byłam mniej razy:-)
Co wieczór jak się kładę spać to mam nadzieję że w nocy będę mieć jakieś skurcze a tu nic:-/ wczoraj miałam dwa w odstępie chyba 5 godz...:-D a może to nie to:-D ja sama nie wiem:-D może wezmę się za jakąś robote to mi pomoże:-D

reklama
Hejka:-)

asicka ​3mam kciuki za szybkie rozwiązanie.:tak:

emalia Jak tam po wizycie?

tekla No to sporego masa juz chlopa.:-D

gochson 3mam kciuki za cudowny pęcherzyk!

julia Jak sie trzymasz kochana?

A u nas po staremu... mała fika w brzusiu, co daje mi powod do spokoju. Za tydzien w srode lub czwartek jedziemy do PL i ide na 4D, do tego bede juz robila wszystkie zakupy dla maluszka, oprócz wózka i łóżeczka. Juz sie nie moge doczekac.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry