Nie można załadować posta
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od 18 lat do niego chodze i nie mma zamiaru zmienić..najlepsze sa jego anegdotkiprzyjdzie taka stara..popsika sie tam perfumem i mysli ze nie śmierdzi xd
Ja w 3 ciazy odrazu wiedziałam ze sie obcy zagniezdzil...mialam zlewne poty naprzemian z dreszczami![]()
Mi lekarz odrazu powiedzial po 1 wizycie..nie czytaj na internetachJa bym była przekonana, ze podłapałam jakieś ciężkie przeziębienie...
@Marta Anna Z. nigdy nie patrzę w neta jeśli chodzi o objawy czegokolwiek. I dziwie się, ze inni to nagminnie robią. Gdyby wierzyć netowi to mogłabym się zdiagnozować z białaczka, rakiem, padaczka, rozdwojeniem osobowości, polio i katarem.
Od 18 lat do niego chodze i nie mma zamiaru zmienić..najlepsze sa jego anegdotkiMądry lekarz trzymaj się go![]()
Od 18 lat do niego chodze i nie mma zamiaru zmienić..najlepsze sa jego anegdotkiprzyjdzie taka stara..popsika sie tam perfumem i mysli ze nie śmierdzi xd