Ala11
Zaciekawiona BB
Fakt staramy się, ale podchodzę do tego spokojnie ,tylko ta sytuacja mnie trochę zaskoczyła.Oczywiście, że był bez zabezpieczenia, ginekologiczne jest wszystko w porządku. To pierwszy raz taka sytuacja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fakt staramy się, ale podchodzę do tego spokojnie ,tylko ta sytuacja mnie trochę zaskoczyła.Oczywiście, że był bez zabezpieczenia, ginekologiczne jest wszystko w porządku. To pierwszy raz taka sytuacja.
Chodziło mi o to czy teraz był seks. Może to być zwykle otarcie.Oczywiście, że był bez zabezpieczenia, ginekologiczne jest wszystko w porządku. To pierwszy raz taka sytuacja.
Ostatni miał miejsce 24 sierpnia ,raczej nie jest to otarcieChodziło mi o to czy teraz był seks. Może to być zwykle otarcie.
U gina byłam w tamtym miesiącu, było wszystko dobrze, a nawet bardzo dobrze .Tak jak kolezanka wyzej napisała, na implantacyjne zdecydowanie za wczesnie. Okolo 10 dni po owu. 4 dni przed @.
W Twoim wypadku albo owu była wczesniej, albo ginekologicznie cosik. Zrob bete w dniu spodziewanej @, jak nie dostaniesz w terminie. Jesli przyjdzie normalnie to powiedz ginkowi przy najblizszej wizycie o tym zdazeniu.
Skoro staracie się o dziecko to seks z 24 sierpnia raczej do niego nie doprowadzi (prawdopodobnie miałaś wtedy jeszcze okres). Skoro miałaś owulacje potwierdzona na monitoringu to kiedy była dokładnie?Ostatni miał miejsce 24 sierpnia ,raczej nie jest to otarcie
Nie był to jedyny raz jeśli chodzi o seks ,moje miesiączki są 2,3 dniowe ,a cykle zazwyczaj trwają od 24,do 26 dni.Skoro staracie się o dziecko to seks z 24 sierpnia raczej do niego nie doprowadzi (prawdopodobnie miałaś wtedy jeszcze okres). Skoro miałaś owulacje potwierdzona na monitoringu to kiedy była dokładnie?
Nie jedyny, ale napisałaś, że ostatni. Więc wątpię aby przyniósł dziecko. Kiedy była owulacja?Nie był to jedyny raz jeśli chodzi o seks ,moje miesiączki są 2,3 dniowe ,a cykle zazwyczaj trwają od 24,do 26 dni.
24 prawdopodobnie była owulacji 90 % od 13 roku życia jak mam okres to pierwszy raz Mam taką sytuację. Owulacji też czuje sama po sobie kiedy może być.Nie jedyny, ale napisałaś, że ostatni. Więc wątpię aby przyniósł dziecko. Kiedy była owulacja?