reklama

Ciąża?

Doradora

Fanka BB :)
Dziewczyny pomocy! 27 września poronilam i była to ciąża biochemiczna. 3 dni temu zrobiłam bete hcg bo lekarz radziła żebym sprawdziła czy spadła do 0. No i spadła. Miesiączkę powinnam dostać za 3 dni, ale objawy mam identyczne jak we wcześniejszej ciazyy. ROBIŁAM TEST, NO I... pozytywny? Nie jest to test z moczu porannego IMG_20191021_164416.jpg

reklama
reklama
Można wiedzieć, w którym tygodniu straciłas ciążę? Przepraszam za pytanie, ale sama jestem na początkowym etapie i trochę się o to boję. :)
To bylo ok 2-3tygodni..wtedy jak robilam test..zawsze wychodzila blada kreska..teraz wyszla juz ciemna..wiec wiedzialam ze jest ok..beta potwierdzila..jak.poszlam do szpitala beta byla 19..przy wyjsciu bylo 5..wiec to byl naprawdę sam początek
Teraz 5 dni przed okresem zrobilam bete i byla ok 106 po 48h 526 jakos:)

Można wiedzieć, w którym tygodniu straciłas ciążę? Przepraszam za pytanie, ale sama jestem na początkowym etapie i trochę się o to boję. :)
To był jakiś 4 tyg ciazy. Bo ostatnia miesiączkę miałam 25 sierpnia a 27 września poronienie. Z tym że u mnie od początku była beta niska.. A Tobie życzę wszystkiego najlepszego i myśl pozytywnie!! :) buziaki dla Was

To bylo ok 2-3tygodni..wtedy jak robilam test..zawsze wychodzila blada kreska..teraz wyszla juz ciemna..wiec wiedzialam ze jest ok..beta potwierdzila..jak.poszlam do szpitala beta byla 19..przy wyjsciu bylo 5..wiec to byl naprawdę sam początek
Teraz 5 dni przed okresem zrobilam bete i byla ok 106 po 48h 526 jakos:)
Ja mialam pierwsza betę 70 a po 4 dniach bo wpadł piątek sobota i niedziela 283,5 wg kalkulatora jest okej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry