Andzela1000
Początkująca w BB
Witam jestem w 7 tygodniu ciąży . Po zrobieniu siku wycierając zauważyłam brązowy śluz czy to coś groźnego. Byłam na USG serduszko bije
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam usg wszystko ok serduszko bijeZ każdym plemieniem powinnaś skonsultować się z lekarzem
A mówiłaś lekarzowi o plamieniu? Co on na to?Byłam usg wszystko ok serduszko bije
To skoro lekarz mówi, ze to upławy a nie plamienie (krew) i nie ma co się martwić to co chcesz usłyszeć?Mówiłam zrobił USG i szczerze nic konkretnego aby że USG i serduszko z ciaza wszystko ok. Ze to upławy mogą wystąpić w 7 tygodniu.
Jeśli lekarz nic nie powiedział to dlaczego takie pytanie ?Zobacz załącznik 1266770 Dziewczyny mam pytanie czy w 5 tyg 4 dniach mój maluszek nie jest
Za mały....wynosi tylko 2,4mm ?
Wiem,ze każda ciąża jest inna ale takie po prostu głupie pytanie....Jeśli lekarz nic nie powiedział to dlaczego takie pytanie ?
Ja też się przejmowałam po plamilam na brązowo pojechałam na szpital 8 tydzień ciąży i wszystko ok serduszko bije małego skarba. Więc jeśli lekarz nic nie powiedział to nie masz co się martwicWiem,ze każda ciąża jest inna ale takie po prostu głupie pytanie....