pati29092021
Początkująca w BB
Czy to jest wynik pozytywny?
Kreska jest mało widoczna i tylko w odpowiednim świetle ja widać
Nie wiem co myśleć :/
Kreska jest mało widoczna i tylko w odpowiednim świetle ja widać
Nie wiem co myśleć :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już dodałamNie ma zdjęcia?
Czy ten test przypadkiem nie powinien pokazywać „plusa” w okienku w przypadku ciąży? Tez kiedyś robiłam ten test, w ciąży noe byłam i miałam wynik taki jak poniżej, chyba ze robisz zupełnie inny, a ja się mylę. Zobacz na ulotkę jak prezentują się wyniki. Bo jeśli miał być plusik - ciąża, jedna kreska - brak ciąży, to ten test jest wadliwy
Nie tu wpisałamCzy ten test przypadkiem nie powinien pokazywać „plusa” w okienku w przypadku ciąży? Tez kiedyś robiłam ten test, w ciąży noe byłam i miałam wynik taki jak poniżej, chyba ze robisz zupełnie inny, a ja się mylę. Zobacz na ulotkę jak prezentują się wyniki. Bo jeśli miał być plusik - ciąża, jedna kreska - brak ciąży, to ten test jest wadliwy
Moje tak hahaha, robione w grudniuEwidentnie dwa negatywne testy
Tak zauważyłam z opóźnieniem minuty…styki w głowie załapały później niż napisałamMoje tak hahaha, robione w grudniudla autorki załączyłam, bo jej chyba wadliwe, chciałam pokazać jak powinien negatywny wyglądać, a u niej nic się nie pokazało, co znaczy, ze chyba trafiła na wadliwa partie