reklama

Ciąża

reklama
Ja bym to skonsultowała z innym ginekologiem. Najlepiej z dobrym sprzętem. Wydaje mi się, że to troszkę za wcześnie żeby widać zarodek. Ja byłam teraz w poniedziałek według usg był to 5+6 a zarodek się dopiero pokazal.

Zarodek przy becie 2500?? 🤦🏽‍♀️😱 pęcherzyk tam ale zarodka jeszcze nie będzie 😁
Zarodek było u mnie widać w 5+6 Wiec albo u niej ciąża nie rozwija się prawidłowo, albo ciąża jest o wiele młodsza. Bo jak pisze z om była w 6 tygodniu, gdy była na wizycie.Nie wiem przy jakiej becie widać zarodek, różnie piszą na forum, a lekarza sie nie pytałam. Ale w 6tc powinno już być coś widać. Dlatego warto skonsultować to z innym lekarzem z lepszym sprzętem.

Ostatnia edycja:
Zarodek było u mnie widać w 5+6 Wiec albo u niej ciąża nie rozwija się prawidłowo, albo ciąża jest o wiele młodsza. Bo jak pisze z om była w 6 tygodniu, gdy była na wizycie.Nie wiem przy jakiej becie widać zarodek, różnie piszą na forum, a lekarza sie nie pytałam. Ale w 6tc powinno już być coś widać. Dlatego warto skonsultować to z innym lekarzem z leprzym sprzętem.
Tak tak, tego nie neguje. Tylko potem jakas dziewczyna przy becie 3tys pójdzie do lekarza oczekując zarodka a tam tylko pęcherzyk.... zarodek powinien się pokazać wlasnie koło 5+5 a wtedy beta jest już koło 10tys zazwyczaj. Oczywiście mówimy tutaj o regularnych cyklach z owu ok 14dc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry