Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak my mamy zobaczyć coś, czego nie zobaczył lekarz?Hej, chciałabym zapytać czy po zdjęciu usg coś widzicie, miałam badanie okazało się że to 6 tydz natomiast nie ma zarodka, lekarz stwierdził że skoro były nieregularne cykle ciąża może być młodsza
A co złego napisała @Lady Loka?Dziewczyna się stresuje i szuka dobrego słowa, po co od razu takie teksty. Lepiej nie odpuścić.
Martaa Musisz uzbroić się w cierpliwość i chwilę poczekać. To bardzo szybko i dużo zależy od sprzętu, liczy się każdy dzień. Jak na ten etap wygląda ok. Idź na spokojnie za dwa tygodniedo lekarza i pewnie będzie już serduszko❤❤❤.
też nie widzę nic złego w poprzednim wpisie.Dziewczyna się stresuje i szuka dobrego słowa, po co od razu takie teksty. Lepiej nie odpuścić.
Martaa Musisz uzbroić się w cierpliwość i chwilę poczekać. To bardzo szybko i dużo zależy od sprzętu, liczy się każdy dzień. Jak na ten etap wygląda ok. Idź na spokojnie za dwa tygodniedo lekarza i pewnie będzie już serduszko❤❤❤.
Nic ,,złego" nie ma. Ale żadna z nas w takiej sytuacji nie chciała by otrzymać takiej odpowiedzi. Jest to odpowiedź racjonalna ale mało przyjacielska. Kwestia wyczucia,może dla osób niezbyt wrazliwych-bez znaczenia.też nie widzę nic złego w poprzednim wpisie.
Juhu. Zapamiętam, że wrażliwości nie mam.Nic ,,złego" nie ma. Ale żadna z nas w takiej sytuacji nie chciała by otrzymać takiej odpowiedzi. Jest to odpowiedź racjonalna ale mało przyjacielska. Kwestia wyczucia,może dla osób niezbyt wrazliwych-bez znaczenia.
Dla osób niezbyt wrażliwych (albo jakoś wysoko wrażliwych ) czyli dla odbiorców informacji. Bo możesz napisać cokolwiek ale od odbiorcy zależy jak to odbierze. Wydaje mi się że to się mieści w tym ,,a skąd my mamy.."Juhu. Zapamiętam, że wrażliwości nie mam.
Chcecie się bawić w lepszych od lekarzy - proszę
Ale w jakiej sytuacji? Skoro lekarz nic więcej nie powiedział, to skąd randomowe laski z neta mają wiedzieć coś więcej. Z resztą bez przesady, nie jesteśmy w podstawówce żeby kogoś miały ruszać takie tekstyNic ,,złego" nie ma. Ale żadna z nas w takiej sytuacji nie chciała by otrzymać takiej odpowiedzi. Jest to odpowiedź racjonalna ale mało przyjacielska. Kwestia wyczucia,może dla osób niezbyt wrazliwych-bez znaczenia.
W pęcherzyku znajduje się pecherzyk żółtkowy. Miałam taki sam obraz z usg w co często odpowiada końcówce 5 tygodnia. Na dniach będzie już widoczng mały zarodek, teraz jest za malutki żeby uwidocznić echo zarodkaHej, chciałabym zapytać czy po zdjęciu usg coś widzicie, miałam badanie okazało się że to 6 tydz natomiast nie ma zarodka, lekarz stwierdził że skoro były nieregularne cykle ciąża może być młodsza