reklama

Ciążowe brzuszki :-)

Mry to chyba zależy od tego jaki masz rozmiar biustu poza ciążą, ilość tkanki tłuszczowej itp. Ja jestem drobna i biust mam niewielki 70B. Przed pierwszą ciążą było 70C, a po karmieniu zmniejszył się o rozmiar, własnie jakby powietrze z niego uszło ;) Ale na szczęście jakiś tragicznych zwisów nie mam, dla mnie nadal do zaakceptowania. Wolałabym natomiast żeby zawsze wyglądał tak jak teraz (urósł już o 2 rozmiary) ;-)

Fiolka ładny brzuszek :) nie wygląda na duży ale może to kwestia zdjęcia. Mój na zdjęciach tez inaczej niz na żywo. A ostatnio mam wrażenie że rośnie w oczach, z godziny na godzinę normalnie ;)

reklama
Porównując do Waszych to jest mały ;)
Jednak w pierwszej tak szybko mi nie wyszedł pewnie dlatego wydaje mi się duży

Na mnie tak długie karmienie (2,5roku) nie wpłynęło na jakość biustu jak to krążą plotki ;) Aż sama byłam w szoku że wrócił kompletnie to stanu przed i też miałam uczucie jakby coś z niego uszło :p ale jędrne są nadal.
W pierwszej ciąży od początku zdecydowanie urosły i bolały . teraz stały się pełne ale nic więcej ;) też macie taki problem aby biustonosz dobry kupić? 70D to graniczy z cudem stacjonarnie znaleźć. A już do karmienia to w ogóle

Ja tez powinnam nosić 65 pod biustem ale ta rozmiarówka jest tak trudno dostępna, że odpuściłam i nosze 70. Teraz w końcu są dobre ;) a 70D do karmienia mam, zakupione 2 lata temu w sklepie stacjonarnym pod Warszawą :D aktualnie są w użytku ;)

Ja tez powinnam nosić 65 tylko wtedy miseczka E mi potrzebna a taki cieżko znaleść choć mam kilka wiec raczej nosze 70 dd tez macie tak ze jak mniejszy obwód to miseczka musi być większa
Na szczęście jeszcze mi piersi nie urosły i wcale sie nie obrazę jak mi już nie urosną

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry