reklama

Ciążowe brzuszki :-)

reklama
Mry brzuchol miałaś jak z trojaczkami:):) ale bardzo mi się podoba. Mi też piersi już urosly bardzo ale przynajmniej je mam bo wcześniej to prawie nic nie miałam i bardzo bym chciała żeby zostały. :):)

Mry ;D no nie wiem co powiedzieć, brzuszek aktualny śliczny ale kochana ten z córą ogromny ;D Podziwiam Cię.
Ale poszło Ci chyba tylko w brzuszek, musiałaś mieć chyba dużo wód płodowych ;)

Mry piękny brzuch!

A docelowo miałam chyba podobny i wyglądało to dość zabawnie bo jestem niska i drobna. Najpierw szedł brzuch, dalej brzuch, a potem reszta mnie ;) Mnie też piersi urosły i to bardziej niż w pierwszej ciąży. Wszystkie staniki z tamtej ciąży są na mnie za małe. Obecnie noszę staniki do karmienia ;) nie wiem co zrobić, żeby to już takie zostało. Po karmieniu piersią z moich i tak niewielkich cycków całkiem zeszło powietrze :eek: ale co tam cycki, z karmienia nie zrezygnuję :-)

Mama_ka ... Hmm, ja karmiłam Helę 1,5 roku i cycki akurat mi ładne zostały, no tylko, że mniejsze. Jakos nie myslałam o tym, ale mnie przestraszyłaś, mam nadzieje, że dalej takie zostaną! chociaz to miałam bez (moich) zarzutów :)

Tak, tak! wszystcy sie pytali czy to chłopaki czy dziewczyny. Nikt nie mógł pojąc dlaczego mówię w liczbie pojedynczej :)

reklama
A to mój
Ja to mam niby rozmiar D, E ale nie widać tego są nawet skromne bym powiedziała. Jak skończyłam karmić to wróciły do stanu pierwotnego:p teraz nieco urosły

Załączniki

• 1448977737002.jpg
    1448977737002.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 177

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry