reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciązowe Kłopociki

Kochane mam wiadomosci od MARTYNKI.

Niestety lekarz nie odbierał - Martyna ma tylko telefon do gabinetu, a gin przyjmuje we wtorki i czwartki :-(
Polozyla sie i lezala az do powrotu M....M po powrocie nawrzeszczal na nia ze nie pojechala do szpitala itd
Teraz lezy ciagle w lozku i wstaje tylko do wc. Poki co nie powtorzylo sie to co wczesniej. Zobaczy jak minie noc i zaraz z rana pojedzie do swojego gin.
M nie pozwala jej sie ruszyc z lozka, dlatego nie napisala nam co i jak;-)

reklama
aneta23 bardzo dziękuję za wiadomośc od Martynki.
Ja chyba poleciałabym do szpitala na oddział zobaczyc czy to nie wody. A że M nawrzeszczał, mój by tak samo zrobił :-( i miałby oczywiście rację.

Tak szczerze to miałam nadzieje że Martyna pojedzie jednak do szpitala, chyba byłoby najlepiej żeby ja zbadali . No nic trzymam kciuki żeby wszystko było ok .

:baffled:Szkoda ze Martynka nie zdecydowala sie na jazde do spzitala to niebezpieczne lepiej dmuchac i chuchac niz czekac Anetko moze ty ja jakos sprobuj zmotywowac do tego?? a co do rozstepow to ja w pierwszej ciazy obylam sie bez zupelnie bez jednego a teraz mam sloneczko do okloa pepka wyglada okropnie.... a kremy nie pomogly potem bvedzie contratubex w uzyciu....:angry:

nic skoro mus to mus trzeba lezec plackiem naszczenscie juz niedlugo nam zostało, Martyna trzymamy kciuki za Was i trzekamy na wieści:tak:

O kurcze - Martynka! Trzymam kciuki żeby było ok. Ale do gina koniecznie!!!! Anetko jak bedziesz miała info od Martynki pisz bo martwię się :-(

reklama
Do góry