nik_i
Entuzjast(k)a
Martynaq próbój dzwonić do lekarza, jak nie b ędzie odbierał to może spróbuj na oddział...\
Aneta z chłopami tak to jest czasami palna coś bezmyślnie a my się nakręcamy, powiem Ci tylko tyle że jestem pewna że nawet mu przez myśl nie przeszło że może Ci w ten sposób sprawić przykrość
głowa do góry będziemy się tym martwić po porodzie...
ja ze stresu ciągle jem i jak tak dalej pójdzie to w ostatnich 2 tygodniach przytyję tyle samo co podczas całej ciąży
Aneta z chłopami tak to jest czasami palna coś bezmyślnie a my się nakręcamy, powiem Ci tylko tyle że jestem pewna że nawet mu przez myśl nie przeszło że może Ci w ten sposób sprawić przykrość
głowa do góry będziemy się tym martwić po porodzie... ja ze stresu ciągle jem i jak tak dalej pójdzie to w ostatnich 2 tygodniach przytyję tyle samo co podczas całej ciąży

. I juz na piewszej wizycie podczas ktorej mezulek mi towarzyszyl dostal nakaz ze ma mi to codziennie powtarzac. No, tak ze slysze to prawie codziennie, ale ma to odwrotny skutek bo najzwyczejniej mnie to wkurza, przeciez mam oczy na glowie i lustro na scianie
.
, napewno nie chca zle, ale jak mam zly humor to mnie juz takie teksty draznia. Zwalam to na hormony
. Przy czym M mowie "dziekuje kochanie" i zaciskam zeby, bo jak mu powiem cos ostrzejszego to juz pewnie nigdy tej frazy nie uslysze