reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciązowe Kłopociki

dziewczyny mam takie pytanko bo od dłuższego czasu po załatwieniu sie na papierze lub w ubkiacji widze takie niteczki raz wieksze raz mniejsze są białe i nie mam pojecia co to jest?

reklama
Izka_sz u mnie wczoraj pojawilo się troszeczkę takich czerwonych niteczek, zadzwonilam do lekarza a on mi powiedział że tak może odchodzić czop sluzowy, Ale dziś juz spokój:happy2:
Za to odebrałam wyniki i mocz nieciekawie wygląda :-(a więc czeka nas dziś wieczorna wizyta.

Carol_ka: co do skurczow w lydce to znam ten bol. Ja zawsze przyciagalam palce stop w strone kolan (tak,ze byly uniesione) i zaczynalam masowac sobie lydke albo robil to moj M. Sprobuj, bo mi pomagalo. Z siusianiem mam to samo. Dzisiaj zaliczylam wc 5 razy :crazy:

:-), tak też właśnie zawsze robię, i zawsze mąż na proste nogi i masuje mi łydkę :-), jutro sobie magnez kupię może mi to pomoże , bo podobno może to być problem w tzw. drugim okresie porodu, czyli jak jest parcie, może złapać skurcz i koniec z parcie.... :dry:

Lena i jak dzisiaj samopoczucie? Lepiej z ciśnieiem?
Ja oczywiście znowu się w nocy budzxiłam zjadłam Reni i trochę spałam na siedząco. W kżdym razie kilka godzin snu zaliczyłam.....
Oby już niedługo!!!!

Witaj kiriam,dzis jest lepiej,ale za to wczorajszy wieczor byl beznadziejny,zadzwonilam do gina i mnie uspokoil,powiedzial ze jak mi skoczy cisnienie powyzej 140na 80 to do szpitala bez wachania,czytalas moze watek liscie maliny czy cos tam??????

Lenka - to super że cię uspokoił :tak:. A tego wątku nie czytałam ale wiem że liście malin pomagają w skurczach i chyba sobie kupię taka herbatkę. to może wcześniej urodzę.
A iwcie dzisiaj z kolei ja się dziwnie czuję... Rano zaczęłam tu pisac a potem taka senność i ogólne osłabienie mie wzięło. Dobrze że mój sybcio taki kochany i sam się soba zająła ja ..... zasnęłam. Obudziłam się ok 11.00 i... tak dziwnie się się czuję nic mnie nie boli ale jestem spuchnięta na stopach i dłoniach... Chociaż jak się troszeczkę rozruszałam to rączki mi trochę wyszczuplały... Hmm
Pozdrawiam

Jak się dzisiaj czujecie dziewczyny?
Ja zauważyłam u siebie coś nowego. Do tej pory miałam biały śluz, a dzisiaj rano była galaretowata, trochę pomarańczowa, przezroczysta wydzielina. coś podobnego miałam w okolicach owulacji. a teraz śluzu jest więcej ijest bardziej lepki. CZy to może coś oznaczać????

reklama
Do góry