reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Hey dziewczyny:-)
Jak wam powiem jaki mam problem to padniecie, jako ze przeniosłam sie ze swojego miasta to zaczełam sie juz w nowym interesowac pediatra - i co sie okazalo ze przychodnia w ktora jest najblizej - i wiem ze lekarze sa sensowni - nie przyjmuje juz nowych dzieci... Poprostu paranoja! teraz bede musiala jezdzic na 2 koniec miasta do pediatry!
i za co my placimy podatki?!
ehhh... nie moge sie denerwac ale jak sie nie denerwowac w tym panstwie!
Jak wam powiem jaki mam problem to padniecie, jako ze przeniosłam sie ze swojego miasta to zaczełam sie juz w nowym interesowac pediatra - i co sie okazalo ze przychodnia w ktora jest najblizej - i wiem ze lekarze sa sensowni - nie przyjmuje juz nowych dzieci... Poprostu paranoja! teraz bede musiala jezdzic na 2 koniec miasta do pediatry!
i za co my placimy podatki?!
ehhh... nie moge sie denerwac ale jak sie nie denerwowac w tym panstwie!
lana3
Wdrożona(y)
W zielonej jest tylko jedna porodowka,a jesli chodzi o tego pediatre to ja tez chcialam zapisac juz mojego maluszka u lekarza u ktorego mam dziewczyny starsze i to samo,nie ma juz miejsc,limit sie wyczerpal,ale mam nadzieje ze znajde jakiegos.musze popytac znajome.
Asteria
Wdrożona(y)
clue no musisz zapisac jak sie urodzi, ale ja zaczelam sie tym wczesniej interesowac bo zmienilam miasto i robilam juz wywiad jaki lekarz jest dobry i gdzie jest najblizsze przychodnia...
Ja czesto spotykam sie ze skrajnie roznymi opiniami nt roznych szpitali...wiec staram sie tym zbytnio nie przejmowac....urodzic i tak trzeba ;-)
A do pediatry trzeba po prostu zlozyc deklaracje po urodzeniu dziecka.....Ale to jakas paranoja ze moze nie byc juz miejsc
Ja na szczescie bede do panstwowej przychodni chodzic tylko na szczepienia.....
A tak poza tym do pediatry, do wszystkich specjalistow - i z dzieciakami i sami - chodzimy prywatnie.....My mamy oplacone abonamenty z pracy, a dla dzieci placimy sami ale to jakos mniej niz normalnie bo tez przez prace zalatwiane......I bardzo sie z tego ciesze....bo jak slysze ze panstwowo do specjalisty kilka miesiecy mozna czekac...to
A do pediatry trzeba po prostu zlozyc deklaracje po urodzeniu dziecka.....Ale to jakas paranoja ze moze nie byc juz miejsc

Ja na szczescie bede do panstwowej przychodni chodzic tylko na szczepienia.....
A tak poza tym do pediatry, do wszystkich specjalistow - i z dzieciakami i sami - chodzimy prywatnie.....My mamy oplacone abonamenty z pracy, a dla dzieci placimy sami ale to jakos mniej niz normalnie bo tez przez prace zalatwiane......I bardzo sie z tego ciesze....bo jak slysze ze panstwowo do specjalisty kilka miesiecy mozna czekac...to

aneta23 ja też mam zamiar podciągnąc maleństwo pod abonament z pracy ale przychodnie limu są kawałek drogi ode mnie. I chciałam miec jakiegos pediatrę pod nosem jakby coś się działo. Ale w razie czego (tfu tfu) mieszkam naprzeciwko centrum zdrowia dziecka w międzylesiu wiec tam powinien jakiś pediatra się znaleźc.
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Witam:-)
Ja już nie śpię bo dostałam takiego kopniaka że aż mnie obudził:-). Co do zgagi mam ją ciągle i bez przerwy
. Wypróbowałam już wszystkiego i nic. Chyba trzeba to jakoś przeżyć w końcu niewiele czasu zostało
.
Ja już nie śpię bo dostałam takiego kopniaka że aż mnie obudził:-). Co do zgagi mam ją ciągle i bez przerwy

reklama
Kiriam
Zadomowiona(y)
O rety dziewczyny ! Normalnie jestem nie przytomna :-
-(. nie spałam do 4.30 potem się zdrzemnęłam. Ale ciągle mi niewygodnie! I teraz głowa mnie boli i mam zgagę i uczucie jakbym się kamieni najadła :-
-
-(. sorry ze tak narzekam ale dosłownie nie wiem co robić....
Podziel się: