reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Lipa... W jakims artykule na BB (ktorys z nowych) zachwalaja chusty lub nosidelka dla niemowlaka... I tu uwaga!!! Po kilku minutach spacerku plecy siadaja jak za czasow ciazy :tak: Chyba, ze Tatusiowi zalozymy takie ustrojstwo, niech zobaczy, jak to jest :-p U mnie sie nie sprawdzilo...

Ehmmm może i bolą...ale ja chyba bym wolała z taką chustą iść do sklepu z Maluchem niż jeżdzić wózkiem w sklepie pomiedzy wąskimi regałami...

blond_ 20 a mi przeszło po odstawieniu no-spy, ale cieszę się że przeszło bo już niedaleko do końca i chcę donosić przynajmniej do 38 tyg,
A no-spę mam zawsze pod ręką w razie czego.....
Ale teraz znów zaczęło mi dokuczać coś innego- zaparcia- czy też tak macie?
brzuch nadęty idziesz do kibelka a tu... NIC---- tragedia

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Nie chcę Was straszyć, ale uważajcie na te bóle krzyża.
Mnie też bolał (lędźwiwowo-krzyżowa część kręgosłupa) ...
i okazało się, że to nerka!
Poza tym bólem, wszystkie badania miałam w porządku (mocz ogólny, posiew,
brak gorączki typowej dla problemów nerkowych). Początkowo nie zdiagnozowano zastoju moczu tylko "przedwczesne skurcze"...za 2 tygodnie, kiedy ból nie mijał, dopiero na usg wyszło, że to właśnie zastój moczu w nerce...poważna sprawa, bo grozi zakażeniem całego organizmu...

Ulka, ma zaparcia codziennie rano wypij na co najmniej pół godzinki przed śniadaniem tak 1-2 szklanki ciepłej przegotowanej wody, a wciągu dnia przegryzaj suszone śliwki lub morele. Mi pomogło:tak:

małaulka ciesze ze tez Ci przeszlo:)tez bym wolala donosic ta ciaze:)a co do zaparc to na szczescie nie mam, teraz jest lato i codziennie staram sie jesc kolo 0,7 kg owocow i warzyw dziennie wiec o zaparciach nie ma mowy:)a te suszone sliwki i morele to tez swietny sposob jak ktos nie chce owocow i warzyw jesc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry