Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi wciąż drętwieją ręce.czasami czuję się tak jakbym dłoni nie miała.a w nocy tak bolą że aż sie płakać chce.i te mrowienie.ale czego się nie robi dla Skarbka w brzuszku
no to drętwienie rąk jest bardzo dziwne...ja czasami budze sie w nocy i mojej reki po orostu nie ma -nie czuje jej wcaleale cale szczescie po chwili zaczyna mrowic i dochodzi do siebie bycie w ciazy jest pieknym czasem i przezyciem ale te wszytskie nasze dolegliwosci...kto to zliczy
ja wczoraj bylam w niesulicach nad jeziorem opalilam sie fest---nochal mam czerwony i lecy bola do dzisi poplywalam w jeziorku....bylo super
Drętwienie kończyn jest spowodowane brakiem magnezu w organizmie, mnie tez czasami łapie w ręku. Kawa np wypłukuje magnez z organizmu i zmiejsza jego przyswajalność. Chociaz w ciązy moze byc inny powód dretwienia