• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Magdziunia jak tylko znajdę cm to też się pochwalę obwodem. Aż się boję na samą myśl :)

Ciril ja do tej poduszeczki już robiłam przymiarki... Daj znać jak Ci się na niej leży, może i ja się skuszę.

Panienki mam do was pytanie. Mniewacie czasem taki uczucie nagłego ukucia czy tez jak to porównała moja bratowa jakby prąd kopnął??? w brzuchu???? jest to dość bolesne i mi sie to zdarzyło juz kilka razy i na poczatku sie przestraszyłam, ale podobno tak jest jak wiązadłą sie za bardzo naciągną:baffled:

reklama
Panienki mam do was pytanie. Mniewacie czasem taki uczucie nagłego ukucia czy tez jak to porównała moja bratowa jakby prąd kopnął??? w brzuchu???? jest to dość bolesne i mi sie to zdarzyło juz kilka razy i na poczatku sie przestraszyłam, ale podobno tak jest jak wiązadłą sie za bardzo naciągną:baffled:
Raz mi się zdarzyło,ale w tym samym czasie mój piłkarz kopnął i myślałam, że trafił w jakiś nerw stąd to uczucie porażenia prądem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry