• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Czarne wózki są bardzo ładne:) i rzeczywiście modne ostatnio:) Najbardziej podobają mi się beżowe, szare, brązowe.... Ale mogę wszystkich zaskoczyć i z zakupów wrócić np. z fioletowym:) Czarnego też nie wykluczam, ale wolałabym z jakimś kolorowym dodatkiem.

reklama
spokojnie:) jeszcze troce czasu zostalo:) ja musiałam rozlozyc wydatki w czasie, poniewaz nie potrafię oszczedzac, a nie miałabym finansowej mozliwosci na to aby zakupic wszystko z jednej wyplaty,tym bardziej ze bede musiala kupic rowniez wiosenne rzeczy dla Stasia.

Wikasik, bardzo fajny wózek.
Martaik, z tym czarnym kolorem raczej nie chodzi o modę, a komfort cieplny dziecka. latem, kiedy praży słońce i jest gorącą taki czarny wózek bardzo szybko łapie temperaturę, nawet jeśli dziecko jest odkryte, to w gondoli, która ma zabudowane boki jest temperatura wyższa niż na zewnątrz. Jasny wózek będzie odbijał promieniowanie.
Wiadomo każdy chce być modny, my kupujemy zielony :-D
Dokładnie o to mi chodziło:tak:

Wikasik fajny wozek:tak:
Mi tez sie podobaja czarne wozki,ale teraz bardziej brazowo-bezowe:tak:
Zamierzam kupic takie spiworki dla dzidziusia:tak: Zobaczymy jak bedzie z płcią te sa dla dziewczynek:-)
CARTER'S DWA SPIWORKI 100%BAWELNA DLA DZIEWCZYNKI (2057888948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mnie też się najbardziej podobają beżowe lub beżowo-brązowe.

she nie martw się ja też praktycznie nic konkretnego nie mam dla dzidzi:tak: nie chciałam za wcześnie kupować i stwierdziłam, że w lutym się za to wezmę tak już konkretnie:tak: jedyne co robiliśmy to od początku ciąży odkładaliśmy pieniądze jak przyjdzie czas na zakup wyprawki i dzięki temu nie zła sumka się już uzbierała:-)

coraz bardziej zaczyna mnie przerazac ze ja jeszcze nie mam nic kompletnie dla dzidzi :/

Dziewczyno nie jesteś sama :P ja na razie mam tylko dwa bodziaczki :P:P reszta będzie dopiero w marcu... Takie moje małe postanowienie.
Teraz to się na mnie dziwnie patrzą w sklepie jak wchodzę i się pytam o rzeczy. Nic po mnie nie widać że jestem w ciąży i panie w sklepie ciągle odradzają mi zakupy i mówią żebym poczekała aż będzie wiadoma płeć. Ja ją z znam od miesiąca no ale... :P nic nie poradzę że nie mam brzucha wielkiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry