Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(tez wozek i lozeczko kupowalismy).Zaczelam przegladac odpowiednie rozmiary i zorientowalam sie ze do 24msc,to typowo dziewczece ciuszki V dostala od "cioc i wujkow",bo od nas tylko pare rzeczy-jak buty i sukienki na "okazje".Mam juz wszystko popakowane w odpowiednie siatki.
musze sie za to zabrac kiedys i posegregowac. Nastawiam sie teraz na pajace, mam ze 20 sztuk z Karolem mialam moze ze 2 i jakos nie ta pora roku byla chyba i nie przepadalismy za nimi. Teraz na poczatek planuje body i na to pajac a jak wyjdzie to sie okaze
cienki kocyk bawelniany Disneya zakupilam mam nadzieje ze bedzie w sam raz na lato
bo polarkowe chyba nie bardzo...Kiedys byla dyskusja nad kaftanikami, mam kilka kaftanikow i kilka koszulek wiazanych na boku na troczki - wygodne sa jeszcze w szpitalu jak dziecko jest malenkie kladziesz na koszulke i swobodnie zakladasz rekawki ( a dzieciak jest jeszcze skulony i wygiety w C wiec dla mlodych mam moze byc problem w zakladaniu przez glowe - wiec polecam )Ostatnio natknęłam się na taka książeczkę *INTERAKTYWNA KSIĄŻECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (MJ) (2067859587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pewnie Ci się spodoba ;-)ogladalam sobie dzis zabawki dla niemowlakow i natknelam sie na takie ksiazeczki:
Książki dla dzieci - Oczami Maluszka, świat oczami dziecka
co o nich myslicie? bo ja mam zamiar kupic
Daria pochwal się jakimiś zakupami. Chętnie obejrzę i może z czegoś sama skorzystam;-)Pozdrawiama ja jak juz pisalam -mam wszystko lacznie z wozkiem lozeczkiem posciela i ubrankami. na wszystko wydalismy 5500zl. myslalam ze zemdleje ale niestety wszystko jest strasznie drogie

super ta ksiązeczka ja widziałam taką samą w smyku myślę ze naprawdę warto nie wiem dlaczego ale sklepie wydawało mi się że kosztuje 29 zł jak teraz ta patrzę w internetowym to cena 54 :-) ja napewno kupię małje jak tylko się urodzi :-)Ostatnio natknęłam się na taka książeczkę *INTERAKTYWNA KSIĄŻECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (MJ) (2067859587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pewnie Ci się spodoba ;-) Daria pochwal się jakimiś zakupami. Chętnie obejrzę i może z czegoś sama skorzystam;-)PozdrawiamSuse ja tez kupiłam kilka body kopertowych. W H&M jest spory wybór. Ale Colin był malutki![]()