• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

super ta ksiązeczka ja widziałam taką samą w smyku myślę ze naprawdę warto nie wiem dlaczego ale sklepie wydawało mi się że kosztuje 29 zł jak teraz ta patrzę w internetowym to cena 54 :-) ja napewno kupię małje jak tylko się urodzi :-)

tez mi sie podoba i tez kupie :)
nuta, ja tez mam komunie kuzyna w maju dokladnie 20 czyli dzien po moim terminie porodu :) takze raczej ominie mnie ta przyjemnosc uczestnictwa w niej ;) ogolnie to mam w tym roku bardzo duzo imprez, w tym conajmniej 4 wesela, jedno juz bylo a nastepne w kwietniu. na wesele bym sie chetnie przeszla ciekawe czy bede miala sile i nastroj :)
czarnula, ja tez mam zamiar kupic kosz na pieluchy. a Ty kupilas taki specjalnie do tego celu przeznaczony? jak mozesz to daj znac co to za kosz

reklama
witajcie, własnie wróciłam z pobliskiego lumpeksu i jestem bardzo zadowolona:) kupiłam Kazikowi kilka ciuszków, a do tego chuste elastyczną do noszenia maluszka w slicznym niebieskim kolorze i równiez niebieski rożek:) za całe zakupy zapłaciłam 15zł:)

Ja przy Colinie mialam taki kosz na pieluchy i moja opinia jest taka ze jak takie pieluchy sztuk 20 obsikane i nie tylko poleza w tym koszu nawet w tej kielbasce foliowej to i tak czuc sikami.Folia mimo wszystko przepuszcza zapach.Moze przy noworodkach sie sprawdza ze wzgledu na bezzapachowe odchody.Wklady zapasowe sa drogie i na krotko wystarczaja.
U nas stoi ten kosz i sluzy jako kosz na odpadki dzieciowe.Moze przy malej sie skusze na zakupienia jeszcze raz wkladu aby z kazda malutka pieluszka nie latac do smieci ale nad tym sie jeszcze zastanowie bo co jest poza domem to juz napewno nie zasmierdnie nam domu :o)

Windeleimer-Nursery-Essentials.jpg

mi znajomi polecali taki kosz -
ANGELCARE - Pojemnik Kosz na Pieluchy + Wkład (2061784351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sam kosz nie jest taki drogi i wklady tez nie. pieluszki nie sa pakowane pojedynczo i mieszcza ok.180szt. i ci znajomi twierdza ze super i ze nic nie czuc.
ale tez sie jeszcze zastanowie nad zakupem

własnie ten kosz kupiłam o którym piszesz :) Angelcare Nappy Disposal System - Babies R Us - Britain's greatest toy store
i takie czapeczki I Love Mummy & Daddy Hats - 2 Pack - Babies R Us - Britain's greatest toy store i taka My Favourite Things Hats - 2 Pack - Babies R Us - Britain's greatest toy store

przy Stasiu miałam taki zwyczajny kosz z obrotową klapką w kształcie tygryska, słuzył nam az do chwili gdy siuski nie zaczeły smierdziec, ale wtedy gdy taki moment nastapił to synek był juz starszy i nie zuzywalismy tak zawrotnej ilosci pieluch wiec kazdorazowo mozna bylo wyrzucic to glownego smietnika w kuchni. teraz takze zamierzam korzystac z naszego śmietniczka-tygryska.

Ja jak zrobiłam wstępną listę zakupów dla mojego szkraba to się za głowę złapałam :szok: Jak na razie kupilismy a właściwie zamówiliśmy meble do jej pokoiku Klupś Meble Dziecięce oraz wózek Osito: Artykuły dziecięce, łóżeczka turystyczne, wózki bliźniacze, głębokie, spacerowe, wielofunkcyjne - BEXA B4X Fashion white Wszystko odbieramy końcem lutego ze sklepu :D Na szczęście wózek kupują dziadkowie :D więc chociaż jeden większy zakup z głowy. Mój mężuś kupił też komplecikmon caramel ubranko zosi 1.jpgmon caramel ubranko zosi 2.jpg dla córci no i właściwie tyle tego :D Myśle że w marcu rozwinę się bardziej z zakupami :D Jak na razie wydałam około 1500 zł a teściowie 1420zł :D Znając siebie i męża skończy się na bardzo dużej sumce :D

Ja mam ten kosz Angel Care i ajk dla mnie sprawdzał się super. Nic nie śmierdziało,stał obok przewijaka wiec zawsze był pod ręką. Teraz też zamierzam dokupić wkłady i go używać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry