• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

she nie martw się ja też praktycznie nic konkretnego nie mam dla dzidzi:tak: nie chciałam za wcześnie kupować i stwierdziłam, że w lutym się za to wezmę tak już konkretnie:tak: jedyne co robiliśmy to od początku ciąży odkładaliśmy pieniądze jak przyjdzie czas na zakup wyprawki i dzięki temu nie zła sumka się już uzbierała:-)

u nas to samo - tez odkladamy i tez stwierdzam ze w lutym sie biore :)

reklama
Ja uwielbiam dziecięce zakupy, kupuję na bieżąco. Już miałam nawet zaprzestać, ale ciężko:tak:
Dziś: 120a.jpgi niedrapki:13.jpg

ja zanim zaszlam w ciaze to bylam pewna ze bede szalec bo zawsze mialam bzika na punkcie dzieciecych ubranek i akcesoriow ale jakos jestem spokojna :) pewnie dlatego ze najblizszy sklep z takimi rzeczami oddalony jest ode mnie jakies 30km :) a w internecie tyle tego wszystkiego ze nie moge sie zdecydowac :) ale obiecalam sobie ze w przyszlym tygodniu cos zamowie :)
wszystkie ubranka i nie tylko, ktore kupujecie sa super

To ciesze się, że nie jestem sama w moim zakupowym szaleństwie. Niestety z powodu remontu wszystkie ubranka musiałam wywieźć do teściów, żeby się nie kurzyły. Musze je przejrzeć i posegregować rozmiarami, bo wydaje mi się, że już z ubrań wszystko mam.Kupiłam juz nawet specjalne skrzyneczki, żeby było w co je posegregować.

ostatnio naliczyłam ze mam w rozmiarze 0-3, 30 bodziakow z krotkim rekawkim i prawie 30 z długim, ciekawe kiedy moje dziecko to znosi?:) pewnie nigdy, ale mam już odbiorcę tych ubranek, poniewaz obdaruje nimi moja rodzącą we wrzesniu kolezankę:)

u nas zapas po Stasiu plus szalenstwo tej ciąży i jest masakra:) ale przy Stasiu mialam duzo ubranek i bardzo sobie to chwaliłam poniewaz synek urodził sie malutki i najmniejsze pieluchy były dla niego za duze, w rezultacie był ciagle obsiusiany i wciaz sie przebieralismy. do dzis kupuje spore zapasy ubran dla Stasia, lubie miec pewnosc ze nawet jesli przez dwa dni nie zrobie prania to i tak ciuchów nie zabraknie:) mam juz spore zapasy na lato:) mam nadzieje ze Stas nie wyrosnie z nich zanim bede mogla mu je zalozyc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry