• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dziś byłam w lumpie :D wynalazłam śliczną zieloną bluzę z kapturem i koszulkę z krótkim rękawkiem i zapłaciłam całe 2,80 zl :P:P uwielbiam lumpeksy :D:D

W lutym zbieram wszystkie rzeczy od rodziny i będę robić listę :D:D głównie ciuszki będę musiała kupić bo wózek mam, łóżeczek chyba ze 4 sztuki, wanienki też sie 3 nazbierały, materacyki są dwa i nawet huśtawki mam 4 :O:O co ja z tym zrobię i gdzie to wstawię wszystko

Ale to miło że rodzina chce choć tyle pomóc :)

reklama
ja slyszalam ze kosmetyki Skarb Matki sa ok i chyba je kupie, chociaz z tego co slyszalam to duzo zlezy od skory dziecka jak zareaguje na kosmetyk i czasami trzeba kilka wyprobowac zeby sprawdzic

reklama
Ja jeszcze poczekam 2tyg i wtedy kupie cos dla maluszka:tak:Na razie nie kupila ani jednej rzeczy:tak: Chce najpierw wiedziec kto siedzi u mnie w brzuszku:-)
Ja kupie do kapieli Olian, oliwki nie kupuje(nie lubie poprostu), masc na odparzenia Bepanthen(tez na sutki), krem do twarzy i chyba do pielegnacji to wszystko:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry