Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chusta jaką kupiłam na allegro została mi wczesniej polecona przez kolezankę, ktora z niej korzysta, ponad to posiada atesty bezpieczensta, wiec mam nadzieje ze jest okza to chusta która kupiłam w lumpeksie jest bardzo dobrej firmy
duzo czytałam na temat chust i wyczytalam iz dla malutkiego dziecka najlepsze sa elastyczne, bede uzywala jej okolo 4 miesiecy, jesli mi sie spodoba to na kolejna wiosne kupie juz tkaną.
Dziewczynki, czy wiadomo Wam cos na temat uzywania mikrofali podczas ciąży? osobiscie uzywam jej 3 razy dziennie po 20 sekund, staram sie wychodzic wtedy z kuchni, ale nie zawsze mi sie to udaje, oczywiscie nie stoje z brzuchem przyduszonym do drzwiczek. Niestety kilka razy zdarzylo mi sie otworzyc drzwiczki zanim dobiegl konca czas grzania, oczywiscie kuchenka natychmiast sie wyłaczala. Wyczytalam w necie ze moze nastapic z powodu oddziaływania mikrofali na ciezarna zanik gałek ocznych u plodu i ogarnelo mnie przerazenie. moje mikrofala jest dosc nowa i przed narodzinami stasia uzywana sporadycznie, od jakiegos czasu uzywam jej do podgrzewania wody. Co o tym sądzicie?