Martusia22267
Fanka BB :)
As mebelki bardzo ładne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mnie to boli. Dziś widziałam na wystawie taka sukienkę, że gdyby nie ciąża juz by była moja. Ale nie dość, że dość krótka to jeszcze taka dopasowana, ze na ciążę się nie nadaje...Karolki a u nas wlasnie wrecz przeciwnie, Patryka wozilam prawie caly czas w foteliku, bo mi bylo bardzo z tym wygodnie a on uwielbial wszystko widziec. Z auta fotelik w wozek i to najwygodniej. Ale tez na spacery i zakupy wozilam go w foteliku wpietym w wozek. Zreszta w domu tez najczesciej w foteliku siedzial.
Dziewczyny a tak apropo zakupow...nie boli Was, ze teraz nie kupujecie nic dla siebie takiego normalnego? Teraz wszystko w sklepach wiosenno-letnie juz, mm mi mowi bierz co chcesz.. a co ja moge brac jak nie wiem jaki rozmiar? oj smutno mi jak to widze...